IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2014, 17:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Hiçbir platformda ortak paydada buluşmayacağız"




Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe kadın basketbol takımları arasındaki karşılaşmada yaşanan olaylar hakkında hayli sert bir açıklama yayınladı. Sarı lacivertli kulüp açıklamasında "Galatasaray ile hiçbir platformda ortak paydada buluşmayacağız" dedi. Bu açıklamaya Galatasaray'dan jet bir cevap geldi. Sarı kırmızılı kulüp ise yaşanan olayda hiçbir ilgilerinin bulunmadığını ve yaşanan hadisenin münferit bir olay olduğunu belirtti.


Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;

"Dün akşam, Abdi İpekçi ’Spor’ Salonu’nda yaşanan tarihi rezaletin birebir sorumlusu olan Galatasaray Spor Kulübü’nün, önemli bir süre geçmesine rağmen herhangi bir açıklama yapmamış olması, bu tehlikeli organizasyonu üstlendiğini ve bu şiddet eğiliminden beslendiğini; Fenerbahçe nefretlerinin hangi noktaya geldiğini açıkça göstermektedir.



Hemen her konuda, kamuoyunu istedikleri çerçevede yanıltma ve yönlendirme konusunda açıklama yapma refleksi gösteren, Kulübümüz aleyhine meydana gelen/gelebilecek her olayda ’bir şekilde’ pozisyon alan Galatasaray yönetiminin; kimi zaman kapı arkalarında kimi zaman kamuoyu önünde ortaya koydukları bu tutum, camiamız tarafından alışılagelmiş olmakla birlikte kendileri adına artık tarifi mümkün olmayan haldedir.
Son 3 yıldır göstermiş oldukları duruş ve attıkları her adım ile ’ebedi dost’ kavramının içini boşaltan Galatasaray Kulübü, bugün bulundukları noktada ’ezeli rakip’ tanımını da yok etmiş; Kulübümüz ve camiamız için yok hükmüne gelmişlerdir.
Tüm planlarını, geleneklerinden gelen kumpas ve tuzak alışkanlıkları doğrultusunda, Başkanımız Aziz Yıldırım’ın maça gelmesi üzerine yapan, her fırsatta Başkanımızın yaşadığı hukuksal süreci manipüle etme uğraşısı içerisinde olan Galatasaray Yönetimi, Galatasaray profesyonelleri ve Ultraslan denen taraftar grubu görünümlü topluluğun bu operasyonu; Başkanımızın maça gelmemesi ile değişmiş, oyun, bu kez yöneticilerimize yönlendirilmiştir.
Dün akşam, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yaşananlar, Türk spor tarihinde rezillik adına bir ilk olmakla birlikte Galatasaray’ın tüm bireyleri ile ortaya koyduğu duruş ve ayak oyunları noktasında, Kulübümüz, yöneticilerimiz ve camiamız adına kesinlikle bir ilk değildir.
Dostluk mesajları verip her fırsatta düşmanlık yapan, Fenerbahçe nefreti ve kompleksi ile adeta gözü dönen Galatasaray Kulübü yöneticilerinin son terbiyesizliğini unutmayacak olmakla birlikte kendileri ile bir daha hiçbir platformda ortak paydada buluşmayacağımızı,
Dün yaşattıkları rezalet ile ilgili hukuki başvurularımızı ve süreci, yakından takip ettiğimizi,
Olayın bir diğer sorumlusu olarak, sahibi bulundukları final organizayonunda yaşanan bu rezilliğe müdahale etmeyen aksine ’alet olan’ Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düştüğü durumu da utançla karşıladığımızı,
Kamuoyuna açıklarız.




FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"




MAHMUT USLU'DAN BİR AÇIKLAMA DAHA
Bir açıklama da Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu'dan geldi. Uslu yaşananlar hakkında şunları söyledi: Genel Sekreterimiz Sayın Mahmut Uslu, Pazartesi akşamı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yaşananlar ve sonrasındaki gelişmelere ilişkin aşağıdaki açıklamayı yapmıştır:
"Galatasaray ile oynadığımız final maçı öncesinde, devre arasında ve maç sonrasında yaşananlar, Türk Spor tarihinin kara sayfalarındaki yerini çoktan aldı.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; milyonlarca kişinin tanık olduğu saldırı olayının, bu linç girişiminin failleri ve bu olaylara zemin hazırlayan tüm kişiler hakkında, gerekli hukuki süreç başlatıldı.
Dün akşama dönmek gerekirse;
Olayın bir numaralı faili olan şahıs, saldırının hemen ardından güvenlik güçleri tarafından bölgedeki karakola götürüldü ve ifadesi alındı. Daha sonra karakoldaki emniyet yetkilileri bize ulaşarak, şikayetçi olup olmadığımızı sordular, şikayetçi olduğumuzu söyleyince, bizleri karakola davet ettiler.
Fenerbahçe delegasyonundaki arkadaşlarımız ile karakola gittik, tüm detayları ile olayı anlattık. Başta bu saldırıyı gerçekleştiren kişi olmak üzere olayda ihmalleri bulunduğunu düşündüğümüz Galatasaray Kulübü Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, CEO’su, güvenlik yetkilileri ve olaya karışan tüm kişiler ile ilgili şikayetimizi dile getirdik ve suç duyurusunda bulunduk.
Daha sonra fiili saldırıyı gerçekleştiren kişinin arkadaşları karakola geldi ve şikayetimizi geri almamız konusunda adeta yalvararak, ’Siz büyüksünüz, büyüklere affetmek yakışır’ gibi sözlerle, salonda kahraman olmak adına yaptıkları rezillikten vazgeçtiler. Özetle; karakolda doğru söyleyenler mahkemede şaştılar.
Hatta bu tip olayların normal karşılanması gerektiğini anlatarak, failin asıl amacının yumruk atmak değil "yanaktan makas alma" olduğunu söyleyecek kadar tam da kendilerinden beklenecek şekilde küçüldüler.
Bir marifetmiş gibi öne sürülen, ciddiyetten uzak, özrü kabahatinden büyük bu ifadeleri ciddiye almamız; mümkün değildi. Şikayetimizi geri almadık ve gereken hukuki işlemleri tamamlayarak karakoldan ayrıldık.
Dün akşam Abdi İpekçi’de yaşananlar, tüm unsurlarıyla Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Kanunu’nun kapsamına girmektedir.
Şimdi, tüm Türkiye’nin gözleri önünde yapılan bu saldırıya dair kanun uygulayıcıların nasıl bir yol izleyeceğini, olaya karışanlar hakkında nasıl bir yaptırım uygulanacağını, tüm kamuoyuyla birlikte bizler de ısrarla takip edeceğiz."

hurriyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hiçbir platformda ortak paydada buluşmayacağız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İçeriği "İyiki" Olan Hiçbir "Keşke" Yoktur Afrodit Genel Paylaşım 0 30 Ağustos 2010 15:48