IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2014, 09:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bunun ötesi yok




Ekrem Memnun, “10 yaşında bu kulübe girdim bugün 45 yaşındayım... Sarı kırmızılı renklere gönül verdim öyle büyüdüm. Benim Galatasaray’la ilgili hayallerim asla bitmez” dedi.


GALATASARAY’a Türkiye Kupası, Euroleague’de şampiyonluk kazandıran 14 yıl sonra TKBL’de zirveye taşıyan koç Ekrem Memnun, taraftarların ‘İmparator Ekrem Memnun’ tezahüratını anlatırken gözleri doldu.
Memnun, “10 yaşında girdim G.Saray Kulübü’ne, bugün 45 yaşındayım... G.Saraylıyım bu kulüpte büyüdüm. Benim G.Saray’la ilgili hayallerim asla bitmez. Taraftarın o tezahüratında çok duygulanıyorum. Benim için büyük gurur. Fatih Ağabey (Terim) benim için çok değerli bir isim” dedi.
‘BİR KUPA DAHA YOK!’
KALDIRDIKLARI 3 kupanın da birbirinden anlamlı olduğunu söyleyen Ekrem Memnun, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Hürriyet’e şunları anlattı...
‘F.Bahçe gibi kaliteli bir takıma 4 önemli finalde üstünlük kurduk. Türkiye Kupası, ligde normal sezonu 1. bitirdiğimiz son maç, Euroleague ve TKBL finalinde F.Bahçe’yi devirdik.
- İnsanlar enteresan bir şekilde bizi favori görmedi. Analizi neye göre yapıyorlar anlamadım. Biz çok kaliteli bir kadroyuz.
- Sene başında oyuncularıma ‘İlk idmanı ben belirlerim ama son antrenmanın ne zaman olacağını siz belirleyeceksiniz’ dedim.
Bu takım kendine inandı ve kazanabilecek tüm kupaları kaldırdı. 1 sezon da kaldırabileceğiniz 4. kupa yok. Cumhurbaşkanlığı Kupası prestij için oynanıyor.
Şampiyon kadroyu korumak epey zor
- ÖNÜMÜZDEKİ sene ile ilgili oturup plan yapacağız. Ben şu anda antrenörüm her şey benim elimde değil. Ama oturup konuşacağız ve göreceğiz her şeyi...
Ben tek başıma hedef koyacak pozisyonda değilim. Oyuncularım profesyonel ve çok başarılılar. Avrupa’da bu işe önemli paralar harcayan kulüpler var. Bu kadroyu korumak kolay olmayacak. Ama alttan gelen müthiş bir yıldız takımımız var. Uzun dönemde G.Saray Kadın Basketbol Takımı’nı taşıyacak bir jenerasyon yakaladık. Bunun elimizde olduğunu görüyorum.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Müge Erdem: Dibi de gördüm zirveyi de...
GENEL Menajer Müge Erdem, “9 yıldır Galatasaray’dayım ikinci lige düştüğümüzde dibi de gördüm. Üst üste kaldırdığımız üç kupayla zirveyi de...” dedi.
Erdem şöyle devam etti: “2005’te göreve başladığımda maalesef ikinci lige düşmüştük. 2005-06 sezonunda ikinci ligde namağlup şampiyon olduk. Ve ondan sonra kadın basketbolunun lokomotifi G.Saray, tekrar yükselişe geçti. G.Saray’a getirdiğimiz başarılar bizi mutlu ediyor. İnşallah bu şekilde devam eder. İyi insanların olduğu yerde iyi işler olur. Ve Galatasaray’da da durum böyle.”
Murat Özyer: Başkan bu takımı dağıtmaz
GALATASARAY Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, “Şampiyon kadroyu bir arada tutmak istiyoruz. Başkanımız Ünal Aysal’ın öncülüğünde oyuncularımızı takımda tutmak için mücadele vereceğiz” diye konuştu.
Saray’ın Sultanları Reina’da coştu

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

TÜRKİYE Kadınlar Basketbol Ligi sezon şampiyonu olan Galatasaray Odeabank, oyuncuları, kaptanları ve Galatasaray Kulübü yöneticileri ile birlikte Reina’da kutlama yaptı.
Tüm sezon yoğun bir tempo ile çalışarak şampiyonluğu hak eden Saray’ın Sultanları, Reina’da tüm sezonun yorgunluğunu attı! İmza almak isteyen hayranlarına bol bol imza dağıtan ve fotoğraf çektiren oyuncular, Boğaz’ın ışıkları altında sabaha kadar felekten bir gece çaldılar.


tolga yenigun

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bunun, yok, ötesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ölüm ve Ötesi... Sevda İslamiyet 2 09 Şubat 2012 18:30
Mor ve Ötesi * Düş Müzisyenler 0 02 Eylül 2011 00:58