IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2014, 09:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MP Antalyaspor genel kurula gidiyor




Medical Park Antalyaspor yönetim kurulu, Genel Kurula gitme kararı aldı.


Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, düzenlediği basın toplantısında, 5 yıllık Hasan Akıncıoğlu döneminden sonra 11 ay önce göreve geldiklerini söyledi. İyi düşüncelerle başladıklarını belirten Gencer, değişim yapmak istediklerini ve alıcı değil verici bir yönetim olmayı hedeflediklerini kaydetti. Antalyaspor'a katkı sağlamak şartıyla görevi devraldıklarını dile getiren Gencer, "Yönetim kurulumuzda katkı sağlayamayacağını söyleyenler hemen istifa etti. Bu dahi, kamuoyunda yönetimin beceriksizliği olarak görüldü. Antalya'da çok büyük oteller zinciri bulunanların dahi istifa etmesi Antalyaspor ruhunun ve Antalya'ya bakış açılarının kaybolduğunun ilk göstergesiydi. Bunlardan hiç bir şekilde yılmadık ve bizimle birlikte devam edecek kişileri yönetim kurulumuza dahil ettik" dedi.

Sezon öncesi teknik direktör arayışlarında ciddi problemler yaşadıklarını sözlerine ekleyen Gencer, istedikleri teknik direktörlerin çoğunun kulüp bulduğunu ifade etti. Tecrübeli bir hocayla yola çıkmak istediklerini ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Samet Aybaba ile anlaştıklarını belirten Gencer, mevcut kadronun teknik direktörle olan uyum sorununu bir türlü aşamadıklarını bildirdi. Antalyaspor'a elinden geldiğince destek olduğunu dile getiren Gencer, "Hemen hemen tüm deplasman maçlarına gittim. Hiç bir fedakarlıktan kaçınmadım. Kulüpte hiç bir görevim olmadığında bile her zaman her dönemde Antalyaspor'a destek oldum" diye konuştu.

'Maalesef küme düştük' diyen Gencer, şehir olarak Antalyaspor'un çok uzun zaman önce küme düştüğünü kaydetti. Samet Aybaba ile ilgili çok fazla eleştirilerin olduğunu vurgulayan Gencer, sözlerine şöyle devam etti: "Samet Aybaba'nın söylediği revizyonu yapmış olsaydık, daha farklı noktalara gelebilirdik. Devre arasında o kadar üst düzey transfer yapmamıza rağmen takımımızın geldiği durum ortadadır. Antalyaspor'un kümede kalacağına yönelik sözler verdik ancak bunu yerine getiremedik. Tarihte olmayan primleri vadettim. Futbolcularla ilgili her türlü toplantıyı ve gerekli motivasyonu yaptık. Ancak bunlar dahi kamuoyunda yanlış anlaşıldı. Bu takım Fenerbahçe
maçından gelirken düşmüştü. İstanbul'da Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bile Antalyalı iş adamlarının Fenerbahçe formasıyla uçağa bindiklerini gördüm ve tepki gösterdim."

Gencer ayrıca, havalimanına indiklerinde futbolculara taraftar tepkisini önlemek isterken yumruk yediğini, buna rağmen yılmadığını ve istifa etmediğini, sonuna kadar devam ettiğini söyledi.


"Antalyaspor ile ilgili daha büyük düşüncesi olanların önünü açıyoruz"
"Antalyaspor'un Kurucu Başkanı dahil çoğunun İstanbul takımlarında kongre üyeliği bulunduğuna" dikkati çeken Gencer, kendisinin Antalyaspor derneği, vakfı ve A.Ş dışında başka bir yerde üyeliğinin bulunmadığını kaydetti.
Yönetim Kurulu Toplantısı'nın dün akşam yapıldığını belirten Gencer, "Genel kurula gitme kararı aldık. 15-20 gün içerisinde kesinlikle genel kurul yapılacak. Antalyaspor ile ilgili daha büyük düşüncesi olanların önünü açıyoruz. İnşallah Antalyaspor için hayırlı olur ve aradığı yönetimi, başkanı bulabilir. Biz başarısız olduk. Bunu kabul ediyorum. Sportif olarak başarısız olduk" dedi.

A.A.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
antalyaspor, genel, gidiyor, kurula, mp


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kurula Islak Kipriklerini - Nuri CAN Sevda Resimli Şiirler 0 11 Ekim 2012 22:21
Cezayir Genel Seçime Gidiyor Thetis Haber Arşivi 0 09 Mayıs 2012 22:55