IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2014, 12:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Albayrak'ın fendi Aysal'ı yendi




Gazetemiz yazarlarından Hakan Can, Kardemir Karabükspor - Galatasaray maçını kaleme aldı.


Klişe kabul edilse de özellikle takımlar arasında bariz güç ve kalite farkının olduğu Türkiye Ligi'nde, "Büyük takımlar çift forvet oynamalı" lafı doğrudur. Ceza alanına bir fazla adamla girmek çoğu zaman fayda sağlar. Prandelli, Burak'ı rakip stoperlerin kucağında yapayalnız bırakmaktan vazgeçtiği dakikada Umut'la golü bulan Galatasaray milli maç arasına yeni tartışmalardan uzak çıkacak.

Ancak eski tartışmalar sürecek. Zira, 67. dakikada gole ihtiyacı olan Galatasaray'da Prandelli Umut'u oyuna alırken Sneijder'i çıkartarak, "Hiç değilse bu senenin parasını verin de bir an önce gideyim" der gibiydi. Prandelli "böyle" devam ederse devre arasında takımdan ayrılan ilk futbolcu Sneijder olacaktır. O da hayallerdeki bonservis ücretini getirmeden!

Prandelli'nun Semih'in yokluğunda Hakan'ı stopere çekmektense, Koray'ı oynatması doğru bir karardı. Geleceği olan Koray'ın bugüne kadar oynatılmaması hataydı. Sabri ve Hamit özellikle ilk yarıda çok iyi oynadılar. Geriye kalanlar vasattılar.

Oysa Galatasaray maça golle başlayıp daha ilk yarıda maçı bitirecek pozisyonları da yakaladı. Kornerde Selçuk'un ceza alanına gönderdiği top da güzeldi, Chedjou'nun kafa vuruşu da...

Burak maçın 5.dakikasında da, Yiğit'in geri pasını yakaladığı pozisyonda da, Umut'un al da at diye çevirdiği 82. dakikadaki topta da, Waterman'ı ceza alanının 10 metre dışında yakaladığı 86. dakikada da onun gibi bir futbolcu için, "Atılması kolay, kaçırılması zor" fırsatları harcadı.

82'de pas denemek yerine vursa, 86'da çalım atmaktansa Waterman'ın üstünden aşırsa maçı erkenden bitirecekti. Ciddi bir konsantrasyon ve özgüven sorunu yaşıyor. Takım kazandığı için kaçırdığı gollerin çok önemi yok, ancak Galatasaray'ın eskisi gibi "yakaladığını atan" Burak'a ihtiyacı var.

Karabükspor attığı golden önce 17'de Mabiala'nın yakın mesafeden auta vurduğu pozisyon dışında, 36-38 ve 41'de golle bitebilecek 3 atağı kolay harcadı. Emre'nin attığı kafa golünden sonra ise rakip kaleyi yine gol yedikten sonra hatırladı.

Galatasaray'ın yediği golde genç stoper Koray zamanlama hatası yüzünden eleştirilebilir belki ama 3 pasa düşen topu aslında Muslera çıkıp almalıydı.

Abdurrahim Albayrak'ın teknik, taktik ve moral katkıları Galatasaray'ı 2 haftada nispeten eli yüzü düzgün bir takım haline getirdi. Aylardır maç eksiği olan Sabri, sakatlıktan yeni çıkan Hamit ve senelerdir yerine adam bakılan Hakan kolay vazgeçilmeyecek oyuncular olduklarını gösterdiler. En azından yerlerine adamı "almak için almamak" gerektiğini. Maliyetleri toplam 100 milyon euroları bulan ve oynayamayan transferlerle sanırım bir tek Ünal Aysal gurur duyuyordur.


fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
albayrakın, aysalı, fendi, yendi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beyazın Fendi Renkleri Yendi! oneofgirl Moda Trendleri 0 21 Ağustos 2013 12:16
Turnagöl'ün fendi şantajcıları yendi Violent Haber Arşivi 0 12 Haziran 2013 09:21
XP'nin fendi Vista'yı yendi paradise IF Ekstra 2 15 Kasım 2008 16:17