IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Şubat 2015, 16:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Golden önce faul yok




Sivas'ın Aatif'la attığı golden önce Olcan'ın yaptığı harekette kesinlikle faul yok. Ama G.Saraylı oyuncular o pozisyondan sonra 5 dakika pozisyon alamadı ve golü yedi. Yani ağlamayacaksın!



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sezon başındaki Mancini'li Galatasaray ile Hamza Hamzaoğlu'lu Galatasaray arasındaki fark yavaş yavaş belirginleşmeye başladı. En büyük olay Galatasaraylı futbolcular sahanın içinde hep beraber hareket etmeye başladılar. Hepsi birbirinin yardımına koşuyorlar, açığını kapatıyorlar.
Kimse kimseyi tribüne şikayet etmiyor. Peki Galatasaray şu anda her şeyi ile ideal bir görüntüde mi? Hayır! Ama iyi yolda oldukları kesin. Bu iyi yolda olmalarına oranlama yapmak isterseniz, yüzde 60'lar oranına gelmişler. Geçenlerde Galatasaray'ın Konya ile yap tığı kupa maçını yorumlamıştım.
O maçta ikinci yarının ortalarında Sneijder'i niye oyundan almadı diye Hamzaoğlu'nu eleştirmiştim. Bakınız şu bir gerçek; dün gece Sneijder oyundan çıktı. Maç 3-2 oldu. Tahmin ediyorum bir çok Galatasaraylı "Keşke Sneijder oyunda kalsaydı" demiştir. Tamam Sneijder dünya markası! Ama bazı Galatasaraylı futbolcuların da hiç olmazsa antrenmanlarda ve maçlarda ondan örnek alarak bir şeyler yapmaları gerekir.
Ama onu henüz yapan yok! Fakat geçmiş yıllarda Hagi'den örnek alıp bir şeyler yapan Galatasaraylı oyuncular vardı.
Sneijder'in maçlarda oyundan çıkması eğer sakat değilse sahada oynayan 22 futbolcuya şöyle tesir ediyor; G.Saray takımına eksi, rakip takımlara artı moral olarak.
Sergen gelmeden önce Sivas kılçıksız bir balıktı. Sergen'den sonra kılçıklı hale geldi. Ama onlarda da aynen Galatasaray'da olduğu gibi bazı futbolcular arasında "uçurum farkı" var. Ama Sergen'den sonraki Sivas çok daha tehlikeli, oyun disiplininden kopmayan, maçın içinde olan bir takım haline gelmiş.
Ancak kolay gol yeme hastalığı hala devam ediyor.

G.Saray'a sormak lazım
Sivas'ın kazandığı beraberlik golünden önce faul var mı, yok mu? Çok tartışıldı. Sorunun cevabı kesinlikle faul yok! Ama G.Saray takımına şunu sormak lazım; doğru veya yanlış, pozisyon devam etmiyor duruyor yani sen o duran top atılmadan evvel neredeyse 5 dakika pozisyonunu alıyorsun. Daha doğrusu alamıyorsun ve golü yiyorsun. Yani ağlamayacaksın!

Sivasspor örnek alınmalı
Sevgili okuyucular çok önemli şeyleri konuşmalıyız bence! Dün maçta hava sıcaklığı -14! Yıllarca Ankara'da futbol oynamış bir oyuncu olarak şunu iyi bilirim; Sivas'ın gündüzleri de geceleri de Ankara'dan soğuktur. Ama dün sahanın zemini şu ana kadar Türkiye liglerinde oynanan maçların hemen hemen tamamından çok daha iyi. Bu sahanın ze mini ısıtmalı. Sivasspor rahmetli Hasan Doğan zamanında federasyondan para aldı. Önce bu parayı tesislerindeki sahanın zeminini ısıtarak düzeltmeye kullandı. Sonra da stadın zeminini bu güzel hale getirdi.
Bu şunu gösteriyor; Türkiye'de kulüp başkanları ve yöneticileri eğer hırsızlık yapmazlarsa ve doğru yaparlarsa Sivas gibi hem ligde kalıcı hale gelirler hem de bu şartlarda seyircilere bu güzel zeminde maç izletirler.
Hiç tanımam ama sırf bunun için Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetimde görev alanları tebrik etmek gerekir. Diğer kulüp başkanlarına da bu zihniyet ve bu saha zemini "kapak olsun" derim.


Fotomaç

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
faul, golden, yok, Önce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Faul Meireles Seth Haber Arşivi 0 05 Ocak 2015 11:57
Bayanlar faul yaparsa Jady Ah Kadınlar 2 30 Mayıs 2008 18:27