IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mayıs 2015, 13:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bilic'ten zehir zemberek rapor!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Beşiktaş'a görevi bırakmak için sezonun son maçını bekleyen Slaven Bilic, giderayak Başkan Fikret Orman'a zehir zemberek bir rapor hazırladı. Hırvat teknik adam başkanın isteği üzerine beraber çalıştıkları dönem hakkında detaylı bir rapor hazırlamasını isterken, Hırvat teknik adam neler yapıldığından nelerin eksik yerne getirildiğine, kendisinin hatalarından yönetimin hatalarına kadar tüm sorun ve sıkıntıları tek tek ortaya döktü...
''Töre'yi gönderin''
Bilic'in raporunda futbolcular ile ilgili bölümde ise çok sert ifadeler yer aldı. Hırvat teknik adam en fazla Gökhan Töre'yi eleştirirken, "Barda vurulduğu zaman kendisini takımda istemediğimi rapor etmiştim. Aldığı paranın karşılığında çok küçük bir ceza verdiniz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarınız her akişam başka bir kadınla diye sizi uyardı dinlemediniz. Son dönemde kimseyi beğenmedi, herkese burun kıvırdı. Kendisini yıldız statüsüne koydu. Bir idmanda yapması gerekenleri söylediğimde, 'ben bu ülkenin en iyi oyuncusuyum. Rıdvan hoca da kabul ediyor' diyerek beni görmezden geldi. Ben burada olmayacağım ama onun da sizinle devam etmesi büyük dezavantajınız" olur yorumunu not düştü.
Diğer oyuncular için de şok yorumlar
Bilic, Cenk Gönen hakkında, "soyunma odası dahil nerede ne olursa, basına anlatıyor" derken, Ramon içinse, "gece hayatına bu kadar düşkün, bu kadar fazla kadın tanıyan başka bir insan tanımadım" şeklinde rapor tuttu. İsmail için "Türkiye'nin en iyi sol beki dediniz. Kendisini hiç göremedim", Oğuzhan için, "bu kadar yetenekli olup kendisine bu kadar ihanet eden bir oyuncu belki sizin dediğiniz gibi Sergen'dir. Oğuzhan'da yeni Sergen bence", Demba Ba için, "Takımın lideri olmak istiyor ama derdini anlatmıyor" derken, Pektemek içinse, "sözleşme yenilerken ödediğiniz paraya inanamadım. Bu kadar çok sakatlanan bir oyuncuya nasıl bu parayı verdiniz hala aklım almıyor" yorumlarını düştüğü bildirildi.
Kaynak: Fotospor

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bilicten, rapor, zehir, zemberek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kayahan'dan zehir zemberek sözler Lucifer Haber Arşivi 0 16 Şubat 2010 17:21