IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Haziran 2015, 11:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Zaman zaman soruyorlar ama..."





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Trabzonspor'da yıldızını parlatan daha sonra 5 milyon euro bedelle Galatasaray'ın yolunu tutan Burak Yılmaz için çıkan transfer haberlerine menajer Ali Egesel yanıt getirdi.

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken, İtalya'dan Burak Yılmaz ile ilgili gelen bir iddia kafalarda soru işaretleri yarattı. İtalya Sky Sport, Burak'ın menajerlerinin Milano'da Interli yöneticiler ile bir araya geldiğini öne sürdü. Roberto Mancini'nin Burak'ı kadroda görmek istediğinin belirtildiği haberde Inter'in hücum gücünün arttırılmak istendiği vurgulandı.

Burak Yılmaz'ın menajeri Ali Egesel, NTV Spor'a yaptığı özel açıklamada konuyla ilgili iddiaları yanıtladı. Egesel, "Bizim transfer ile ilgili bir düşüncemiz yok. Burak Yılmaz şu an tatilde ve tüm düşüncesi önümüzdeki sezon Galatasaray'da başarılı olmak adına. Milano'da görüşme yapıldığı iddiaları gerçeği yansıtmıyor" dedi.

"ZAMAN ZAMAN SORUYORLAR"
Burak Yılmaz'ın geçen sezon uzun bir sözleşme yaptığını vurgulayan Egesel, "Bu tip dedikoduların önüne geçmek için böyle bir sözleşme imzalamıştık. Mancini'nin planları arasında Burak Yılmaz olabilir, Interli yöneticiler de zaman zaman bize Burak'ın son durumunu soruyorlar, ancak biz de onlara Galatasaray'da mutlu olduğumuzu söylüyoruz" diye konuştu.

Burak Yılmaz da geçtiğimiz günlerde NTV Spor'a yaptığı özel açıklamada, Galatasaray'da oynamaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirmişti. Avrupa'dan her zaman ilgi olduğunu belirten Burak, "Avrupa'ya gitmek isteseydim zaten giderdim. Ben Galatasaraylı Burak Yılmaz olarak anılmak istiyorum" demişti.

Sarı kırmızılı kulüpte 3 yılda 120 maça çıkan Burak Yılmaz, 72 gol kaydetti. Deneyimli golcünün Galatasaray ile 2018-2019 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
zaman zaman soruyorlar ama


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Final Fantasy XIV Yapımcısı: "F2P Her Zaman En İyi Seçim Değil" RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 31 Mart 2014 21:33
"Zamanı kullanacak zaman yok!" - Zamanın Zorbalığı (Prof.Dr. Özcan KÖKNEL) Sevda Ödev ve Tezler 0 16 Mayıs 2013 08:06
Red Bull: "2012 Kurallarına Alışmamız Zaman Aldı" Zen Diğer Spor Branşları 0 03 Ocak 2013 22:08