IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2015, 15:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Günün bomba transfer haberleri (30 Haziran 2015)




Fenerbahçe, Joao Mario için nabız yokluyor
Milivojevic, Guarin ve Ozan ile temasta olan Kanarya, orta sahası için bir ismi daha gizliden gizliye gündeminde tutuyor. Scout ekibinin listesinde de yer alan Joao Mario için uzun süredir nabız yoklanıyor. 22 yaşındaki futbolcu Sporting Lizbon ve Portekiz Milli Takımı’nın gözbebeği.
Orta sahasından Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin ile yollarını ayıran Fenerbahçe, bu bölgeye yapılacak takviyeler için çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Geniş bir transfer listesi üzerinden girişimlerde bulunan Sarı-Lacivertiller, Yunan ekibi Olympiakos'ta forma giyen Sırp Luka Milivojevic, İtalyan devi Inter'in Kolombiyalı yıldızı Fredy Guarin için temaslarını sürdürüyor. Yurt içindeki en büyük hedef ise Bursaspor'un genç futbolcusu Ozan Tufan.
ESKİ DOSTLAR BULUŞABİLİR
Ancak orta sahaya birden fazla takviye yapması beklenen Sarı-Lacivertlillerin çarpıcı bir isimle daha temasta olduğu öğrenildi. Kanarya’nın bir süredir scout ekibinin hazırladığı 50 kişilik listede de adı bulunan Sporting Lizbon'lu Joao Mario’yla ilgilendiği ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin transfer hedefindeki bir diğer isim olan Nani ile birlikte geçen sezon Portekiz ekibinde çok başarılı maçlar çıkaran Mario için menajerleri aracılığıyla nabız yoklanıyor.
LİDER RUHLU BİR OYUNCU
Orta sahada hem merkez de hem de hücuma dönük pozisyonda oynayabilen Mario, lider karakterli bir oyuncu. Bileklerine çok hakim olan genç yıldız adayı etkili ara paslarının yanı sıra etkili driplingleri ile de tanınıyor. Sporting'in değişmez isimlerinden biri olan Joao Mario geçen sezon 43 resmi maçta görev aldı ve 7 gol atıp 4 de asist yaptı. Oyuncunun tahmini bonservis değeri ise 7 milyon euro civarında.
(Bugün)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Robben bombası
Transfer için rekor bir bütçe ayıran Yıldırım'ın Mahmut Uslu'ya, "Bir futbolcuya 5.5 milyon Euro vereceksek, Robben'i alalım" dediği öğrenildi. Bu görüşme sonrası Hollandalı yıldız için teklif yapma kararı alındı. Bu hamle bazı yöneticileri bile şaşırttı... Fakat Aziz Yıldırım çok kararlı...
Yüz yılın kadrosunu kurmak için kolları sıvayan Fenerbahçe'den 'yok artık' dedirtecek bir hamle geldi... Sarı-Lacivertli yönetim, dünyanın en önemli yıldızları arasında gösterilen Arjen Robben'in transferi için harekete geçti. Alınan bilgilere göre, geçtiğimiz gün yapılan yönetim toplantısında Başkan Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu'ya, "1 futbolcuya 5.5 milyon Euro vereceksek, gidelim Robben'i alalım" ifadesini kullandı. Bu sözler bazı yöneticiler tarafından 'şaka' olarak algılansa da transfer konusunda çok ciddi olan Yıldırım, Uslu'ya Hollandalı yıldız konusunda tam yetki verdi. Ve ardından müthiş operasyon başladı. Fenerbahçe'nin ilk olarak transferin maliyetiyle ilgili araştırmalar yaptığı öğrenildi. Robben'in vergiler düştüğünde Bayern Münih'teki kazancı net 4.5 milyon Euro... Sarı- Lacivertliler imza parası ile birlikte 6.5 milyon Euro'ya kadar çıkmaya hazır.
BAYERN, ROBBEN'İ ELDEN ÇIKARMAYA HAZIR!
Robben, 2017'de Bayern'le sözleşmesi bittiğinde 33 yaşında olacak. Yani Alman kulübü Hollandalı yıldızdan para kazanmak istiyorsa bu yıl elinden çıkarmak zorunda... Sağ kanada 35 milyon Euro ödeyerek Douglas Costa'yı transfer eden Alman devi, Robben'le yollarını ayırabileceğinin de sinyallerini verdi. Fenerbahçe yönetimi, yıldız futbolcu ile 4 yıllık sözleşme yapmaya hazır. Kısacası Robben transferi çok zor ama imkansız değil. Üstelik Aziz Yıldırım da çok kararlı.

(Takvim)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bekir İrtegün adım adım Başakşehir'e!
İstanbul Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, Bekir İrtegün ile bir görüşmeleri olduğunu ve futbolcudan haber beklediklerini söyledi.
İstanbul Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, Fenerbahçe'nin sözleşmesini yenilemediği Bekir İrtegün ile görüştüklerini ve futbolcudan haber beklediklerini söyledi. İstanbul Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, İHA muhabirine transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Teknik direktör Abdullah Avcı'nın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Saral, "Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda 4 futbolcu transfer edecektik. Ama stoper mevkisinde bir futbolcumuz sakatlandı. Bu sakatlık üzerine Bekir İrtegün ile görüşmelere başladık. Ama kendisi bize 'Kariyerini yurt dışında devam ettirmek' istediğini söyledi. Ardından bir görüşmemiz daha oldu. Şu anda futbolcudan haber bekliyoruz. Eğer Bekir olmazsa aklımızda birkaç yabancı futbolcu var, onlara yöneleceğiz" dedi.
Geçen sene Beşiktaş'ın denediği Musa Muhammed ile anlaştıklarını ifade eden Saral, "Nijeryalı futbolcu Musa Muhammed ve Kayseri Erciyespor'dan transfer ettiğimiz Cenk Ahmet Alkılıç ile çarşamba günü sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.
(İHA)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bursa’dan Beşiktaş’a Serdar müjdesi
Beşiktaş Yönetimi'ne, bu oyuncu konusunda müjde geldi.
Yeni sezon öncesinde kadrosunu başarılı bir stoperle doldurmak isteyen Kara Kartal, Bursaspor’un yıldız savunmacısı Serdar Aziz’e gözünü dikmişti.
24 yaşındaki futbolcu için girişimlerde bulunmaya hazırlanan Beşiktaş Yönetimi’ne, bu oyuncu konusunda müjde geldi. Yeşil-Beyazlılar’ın yeni hocası Ertuğrul Sağlam’ın, Bursa Yönetimi’ne; “Serdar’a iyi bir teklif gelirse satabiliriz” raporunu verdiği, bu gelişmenini ardından Beşiktaş’ın resmi temaslara başlayacağı öğrenildi.
(Fanatik)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Aziz Yıldırım, Adriano için gitti!
Başkan Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu ile birlikte çıktığı Avrupa turunda Luis Adriano'nun menajeriyle el sıkıştı
Avrupa'da ses getirecek "Rüya takım" kurma yolunda dev adımlar atan F.Bahçe, Shakhtar'ın yıldızı Luis Adriano'nun transferine çok yaklaştı. Mahmut Uslu ile birlikte Avrupa turuna çıkan başkan Aziz Yıldırım, önce Yunanistan'a gidip Sırp orta saha Milivojevic için Olympiakos'la görüştü. Yıldırım-Uslu ikilisi temaslarını tamamladıktan sonra rotayı Almanya'ya kırdı.
Münih'te Luis Adriano'nun menajeri Gilmar Veloz ile biraraya gelen başkan Aziz Yıldırım ve Uslu, 28 yaşındaki yıldızın menajeriyle prensipte anlaştı. Yıldırım, bugün de Shakhtar Donetsk Başkanı Rinat Akhmetov ile görüşüp, bonservis konusunu çözmeye çalışacak. 1.82 boyundaki Luis Adriano, geçen yıl ligde 21 maçta 9, Devler Ligi'nde ise 7 karşılaşmada 9 gol kaydetti.
(Fotomaç)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Başakşehir, Emre'yi bekliyor!
Fenerbahçe'nin takımdan gönderdiği tecrübeli isim Emre Belözoğlu'na Süper Lig ekiplerinden teklif yağıyor.
Osmanlı ve Konyaspor’un da talip olduğu öğrenilen tecrübeli orta saha oyuncusunun ise Başakşehir’e sıcak baktığı bildirildi. Emre’nin İstanbul ekibinden gelen teklife, “Katar ve Amerika’dan kafamı karıştıran öneriler geliyor. Bunun için bana biraz süre verin” yanıtını verdiği ifade edildi. Yıldız oyuncunun, bu teklifleri değerlendirmezse Başakşehirspor forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada Turuncu-Lacivertliler, bir süredir gündeminde olan Musa Mohamed transferini de bitirdi.
(Fanatik)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Melo ilk sırada!
Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter'in defansif orta saha transferinde Gianni Imbula konusunda mesafe kat edememesi Felipe Melo ihtimalini hala güçlü tutuyor. Tuttosport'un kapak sayfasından duyurduğu habere göre Melo, Inter için 'B planı' konumunda ve Inter, hem Galatasaray hem de Melo ile anlaşmaya daha yakın. Eğer Marsilya'da bu sezon büyük çıkış yapan Imbula alınamazsa Brezilyalı oyuncunun transferi bitirilecek.
(Sabah)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Son tercih Mexes!
Trabzonspor, Fransız savunma oyuncusuna son teklifini yaptı ve beklemeye çekildi. İtalyan basını da Milan'ın Philippe Mexes'le sözleşme uzatmak için teklif götürdüğünü yazdı. Gözler artık 33 yaşındaki Fransız yıldızın kararında...
Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Milan'ın Fransız savunma oyuncusu Philippe Mexes'e, yıllık 1.7 milyon Euro'luk bir transfer teklifi ilettiklerini ve beklemeye çekildiklerini söyledi. Mexes'in son üç sezondur formasını giydiği Milan da bu futbolcuyla sözleşme uzatmak için harekete geçti. İtalyan kaynaklar, Milan'ın Mexes'e yeni sözleşme önerdiğini ve anlaşmanın yakın olduğunu iddia ettiler. Mexes'in transferini SABAH'a değerlendiren Süleyman Hurma, "Bu ücreti kabul ederse bu iş olur. Aksi halde vazgeçeriz. Şu an, 'Gel desem gelecek' ancak talep ettiği rakamlara bu transfer olmaz. Normalde Mexes'in futbol piyasasındaki değeri 1.1 veya 1.2 milyon Euro. Ama biz ihtiyaç duyduğumuz bir bölge olduğu için fedakarlık yapıp 1.7 milyon Euro verebiliriz" dedi.
HOLLANDA ZİRVESİ
Trabzonspor'da Sportif Direktör Süleyman Hurma ile teknik direktör Ersun Yanal, 3 Temmuz'da başlayacak olan Hollanda kampına son şeklini vermek için Trabzon'da görüşecek. Kampa hangi oyuncuların katılacağının netlik kazanacağı toplantıda transfer çalışmaları da masaya yatırılacak.
(Sabah)



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
2015, 30, bomba, günün, haberleri, haziran, transfer


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık