IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Mart 2021, 11:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tarihi gecede inanılmaz skor! Mourinho için kabus, Hırvatlar için film gibi gece.




UEFA Avrupa Ligi'nde 2-0'ın rövanşında Tottenham'ı 3-0 mağlup ederek epik bir galibiyetle çeyrek final biletini cebine koyan Dinamo Zagreb, tarihi bir başarıya imza attı. Hapis cezası alan teknik direktörü 16 Mart'ta istifa eden Hırvat temsilcisinin yazdığı hikaye uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak cinsten...

Spor Arena Detay - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] son 16 turunda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], uzatmalara giden maçta [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ı 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi ve tarihi bir başarıya imza attı.
Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb, 2-0 kaybettiği mücadelenin rövanşında İngiliz ekibi Tottenham'ı konuk etti. Dinamo Zagreb, 62 ve 82. dakikalarda Mislav Orsic'in golleriyle normal süreyi 2-0 önde tamamlayarak maçı uzatmalara götürdü.
Karşılaşmanın 106. dakikasında bir kez daha sahneye çıkarak "hat-trick" yapan Mislav Orsic, takımına 3-0'lık galibiyeti getirdi. Tottenham'a karşı toplamda 3-2 üstünlük kuran Dinamo Zagreb, adını çeyrek finale yazdırdı.
MISLAV ORSIC TARİHE GEÇTİ
Tottenham karşısında 3 gol birden atarak tarihi zaferin mimarı olan Mislav Orsic, major Avrupa turnuvalarında İngiliz ekibine hat-trick yapma başarısı gösterebilen tarihteki ikinci isim oldu. Yetenekli oyuncu ayrıca, Dinamo Zagreb formasıyla bir İngiliz takımına karşı hat-trick yapan ilk futbolcu olarak da tarihe geçti.
MANCHESTER CITY'DEN SONRA TOTTENHAM...
Tottenham, Manchester City'nin 2016-17 sezonunda Monaco'ya elenmesinin ardından UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda ilk maçını iki farklı kazanmasına rağmen rövanşta çeyrek finale yükselemeyen ilk İngiliz takımı oldu.
AVRUPA FUTBOLUNDA BİR İLK
Ayrıca tüm UEFA turnuvaları tarihinde ilk kez Tottenham ile Arsenal aynı gün mağlubiyet yaşadı. İngiliz ekibi Arsenal, sahasında Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a 1-0 mağlup olmasına rağmen ilk maçın 3-1'lik avantajıyla adını çeyrek finale yazdırdı
MOURINHO İÇİN KABUS GİBİ GECE
Dinamo Zagreb karşısında Avrupa kupaları kariyerindeki üçüncü üç farklı mağlubiyetini alan Jose [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’nun bu yenilgilerinin ikisi, Tottenham (Mart 2020 vs RB Leipzig), biri Real Madrid’in (Nisan 2013 vs Borussia Dortmund) başındayken gelmişti.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Portekiz teknik adam, "Orsic'in attığı golleri ben de, oyuncularım da izledik. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Tek söyleyebileceğim şey, o golleri daha önce de gördüğüm. Oyuncularımı ona karşı özel olarak hazırlamıştım, onu tebrik ediyorum. İki takım arasındaki tutku farkı için üzgünüm. Takımım, sadece futbolun değil, hayatın da temellerini sahaya yansıtmadığı için üzgünüm. Bu temeller, işimize saygı duymak ve her şeyimizi vermek. Takımım, tekrar üstüne basarak söylüyorum benim takımım, bugün önemli bir maç oynuyormuş gibi görünmüyordu." ifadelerini kullandı.
RAKİP OYUNCULARI ALKIŞLADI
Deneyimli çalıştırıcı ayrıca mücadele sonrasında Dinamo Zagreb soyunma odasına giderek rakip oyuncuları alkışlayarak tebrik etti.
KULÜBÜN SON BİR HAFTASI FİLM GİBİ
Tottenham karşısında elde başarıyla geceye damga vuran Dinamo Zagreb, son bir haftadır filmleri aratmayacak bir süreç yaşıyor. Çalkantılı günler geçiren Hırvat ekibi, dün gece adeta nefes aldı.
NELER OLMUŞTU?
Dinamo Zagreb Teknik Direktörü Zoran Mamic, hakkında açılan dolandırıcılık davası kapsamında geçtiğimiz hafta 4 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
Mahkeme, Zoran Mamic hakkında dolandırıcılık suçlamasıyla açılan davada Hırvat teknik adama 4 yıl 8 ay hapis cezası vermişti ve Mamic, kararın kendisine tebliğ edilmesinin ardından görevinden istifa etmişti.
İstifasının ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, "Suçluluk duygusu hissetmiyorum. Mahkeme kararı açıklandığında istifa edeceğimi daha önce söylemiştim. Kulübe başarılar diliyorum." ifadelerini kullanmıştı.
2 GÜNDE TARİH YAZDI
Zoran Mamic'in ardından takımın başına geçen Damir Krznar, birkaç gün sonra kulüp tarihinin en kritik Avrupa sınavlarından birine çıktı ve 2-0'ın rövanşında Tottenham'ı 3-0 devirerek çeyrek final biletini kaptı.
SUÇLAMALAR NEYDİ?
Zoran Mamic ve ağabeyi Zdravko Mamic'in aralarında bulunduğu dört kişi, 1.4 milyon euro değerinde vergi kaçırmak ve Dinamo Zagreb'in transferlerinden 13 milyon euro zimmetlerine geçirmekle suçlanıyorlardı.

__________________
░░░░𝑉𝑎𝑧𝑔𝑒𝑐𝑡𝑖𝑚 𝑖𝑛𝑎𝑛░░░░
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
futbol, haberler, spor haberleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
IŞİD için kabus gibi iddia: 200 bin kişi! Desmont Haber Arşivi 0 16 Kasım 2014 18:37
Türkiye için tarihi gece: 23.09'a dikkat! yaSmin Haber Arşivi 0 14 Şubat 2014 22:32
Android ve iOS için film gibi oyun: Thor: Karanlık Dünya! yaSmin Bilgisayar Oyunları 0 21 Kasım 2013 05:17
Bombacıları yakalamak için film gibi operasyon Sır Haber Arşivi 0 29 Ağustos 2013 08:03
İstanbul için kabus senaryosu! Feronia Haber Arşivi 0 21 Ocak 2010 11:49