IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ağustos 2011, 15:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
David Robert Joseph Beckham - Kimdir? (Biyoğrafi)





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


David Robert Joseph Beckham - Kimdir?
(Biyoğrafi)

Gerçek adı David Robert Joseph Beckham. Yıllarca Manchester United'da oynadıktan sonra Real Madrid'de top koşturmaya başlayan Beckham, bu günlerde oynadığı futboldan çok en az kendisi kadar ünlü olan karısı, eski Spice Girls grubu üyesi Victoria'yı aldatma hikayeleriyle gazete ve dergilere konu oluyor.

Futbolu, özel hayatı ve her geçen gün yenileyip değiştirdiği imajıyla sürekli gündemde kalmayı başaran; dünyanın en çok kazanan futbolcusunun dikkati çeken bir diğer özelliği de yine hiç durmadan değiştirdiği saç stili… Kimi zaman kısacık, kimi zaman röfleli ve uzun, bazen örgülü, bazen jöleli ve diken diken saçları, Beckham'daki imaj değişikliklerinin kuşkusuz en önemli kısmı oluşturuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu hikaye, İngiliz orta sınıfının yaşadığı Es*** bölgesinde, 2 Mayıs 1975 yılında başlar. Bu tarihte doğan bebeğe David Robert Joseph Beckham adı verilir. Küçükken kendisi de bir futbolcu olma hayalleri kuran David'in babası Robert, o günlerde kendi hayalini oğlunun gerçekleştireceğini henüz bilmememktedir.

Küçük David, babası ile sabahlara kadar parklarda top peşinde koşar. 14 yaşında, sıkı taraftarı olduğu Manchester United'ın formasını giyer. 1992 yılında da takımla profesyonel anlaşmasını yapar. 8 yılda 254 maçta forma giyer ve ve 49 gol atar. 31 kez İngiliz Milli Takımı'nın formasını giyen Beckham, burada ise sadece 1 gol atabilmiştir.

M.United ile 1996-97-98 ve 2000 yıllarında şampiyonluk gören Beckham, 2 kez Federasyon kupası ve Süper Kupa sevinci yaşar. Yıldız futbolcu, en büyük mutluluğunun ise 1999 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmak olduğunu söyler. 1999 yılında dünyada Rivaldo'nun ardından 2. seçilen Beckham, son dört yıl İngiltere liginde "altın karmaya" seçilmeyi başarır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Beckham'ın profesyonel futbol kariyerindeki ilk gollerinin hikayesi de oldukça ilginçtir; ilk resmi golünü 1994 yılında Şampiyonlar Ligi'nde M.United'ın Galatasaray'ı 4-1 yendiği maçta atar. İngiliz liginde ilk golünü ise 1995 Ağustos'unda Aston Villa'ya atan Beckham'ın unutulmaz golü de 1996 yılında kendi yarı alanından alıp Wimbledon ağlarına bıraktığı goldür.

2003 yılında, hayatının büyük bir bölümünde formasını giydiği, şöhretini borçlu olduğu Manchester United'tan, ünlü İspanyol spor kulübü Real Madrid'e transfer olur. Hem de, her yıl 7 milyon 800 bin dolar olmak üzere dört yılda yaklaşık 35 milyon dolar alacak karşılığında! Ancak bu anlaşmanın daha imzası soğumadan, Real Madrid de Beckham'ın sırtından para kazanmaya başlar.

Çünkü, İngiltere kraliçesi tarafından verilen 'Sir' ünvanına sahip tek futbolcu Beckham'ın transferinin ardından giymesi beklenen 23 numaralı Real Madrid formaları ilk günde 7 bin adet satar ve takıma 70 bin dolar kazandırır.
Eski Spice Girls üyesi Victoria Adams'la 1998 yılında evlenerek popülaritesini daha da artıran Beckham'ın bu evlilikten Brooklyn, Romeo ve Cruz adlarında üç oğlu olur.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Magazin dergilerinin kapaklarını süsleyen fotoğrafları, futbol kariyerinin önüne geçince, dünya markaları da onunla reklam anlaşmaları yapmak için sıraya girer. Adidas, Pepsi, Vodafone, Police gözlükleri ve BP Castrol ile imaj hakkı anlaşmaları yapılır. İçlerinde Adidas'la yaptığı anlaşma, dünya futbol tarihine en pahalı sponsorluk anlaşması olarak geçer. Ömür boyu geçerli olacak bu anlaşmadan 100 milyon dolar kazanır. Yani Beckham sadece yakışıklılığı, futbolu, evliliği, çapkınlıkları ile değil, dünyanın en çok kazanan futbolcusu olmasıyla, kısacası resmen "para basmasıyla" da sahip olduğu şöhreti sonuna kadar hakediyor.

Tam isim: David Robert Joseph Beckham
Doqum yeri : Londra,inqiLtere
Doqum tarihi : 2 mayıs 1975
Boy : 1.82
Lakap: Becks, Goldenballs, DB7


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kaynak: Alıntılar (Quote)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beckham, biyoğrafi, david, joseph, kimdir, robert


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
David Beckham Intimately Beckham Parfüm AftieL Parfüm 1 31 Mayıs 2014 01:17
David Beckham Gardrobu, David Beckhamın Kıyafetleri Violent Ah Erkekler 9 28 Kasım 2013 20:26
Bir nevi David Beckham! Kalemzede Haber Arşivi 0 27 Haziran 2012 09:09
İyi ki doğdun David Beckham! (37) Kalemzede Haber Arşivi 0 04 Mayıs 2012 09:30