IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2019, 04:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Melike Pekel'in İlham Verici Hayat Hikayesi




Kadın Milli Futbol Takımımızın 10 Numarası Melike Pekel'in İlham Verici Hayat Hikayesi

2017 yılında PSG ile 2 yıllık sözleşme imzalayan ve şu sıralar Bordeaux'ta kiralık olarak forma giyen Türkiye Kadın Milli Futbol Takımı'nın yıldızı Melike Pekel'in özellikle kadın futbolcu adaylarına ilham olabilecek bir hikayesi var.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

14 nisan 1995 tarihinde münih'te doğan melike pekel, kayseri'den almanya'ya göçen bir ailenin kızı. çocukluğu, mahallesindeki erkeklerle futbol oynamakla geçen melike'nin, şu an bu yazıyı okuyor olmanıza neden olan hayat hikayesi okulundaki bir ilanı görmesiyle değişti. henüz 6 yaşındayken okulunda 'yeni futbolcular arıyoruz' ilanı gören pekel, durumu hemen ailesine anlatır ve onların onayını alarak seçmelere katılır. yeteneğiyle göz dolduran pekel, tabii ki seçmeleri kazanır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

babası onun hep voleybolcu ya da basketbolcu olmasını istiyordu ancak annesi, melike'ye futbol konusunda büyük destek oldu, idmanlara melike'yi annesi götürüp getirdi. 14 yaşına kadar sürekli erkek futbol takımıyla oynayan melike, nihayet Augsburg takımının dikkatini çekti ve annesinin ona olan inancı karşılıksız kalmadı. kısa zamanda Augsburg’un U17 takımıyla dikkatleri üzerine çeken melike, a takıma kadar yükseldi. Augsburg'un a takımıyla 24 maçta 16 gol atan melike, artık vitrindeydi ve çok zaman geçmeden alman devi bayern münih'in radarına girdi ve bavyera ekibine transfer oldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

bayern münih'te forma giyerken aynı zamanda bir optikçide çalışan melike, idmanları kaçırmamak için sık sık işinden erken ayrılmak zorunda kalıyordu. ne mutlu ki anlayışlı bir patrona sahip olan melike, bu sayede bayern münih tesisleri ve işi arasında mekik dokuyabildi. bugün sahip olduğu tüm yeteneği ve futbol bilgisini münih'e borçlu olduğunu her fırsatta dile getiren melike, maalesef bayern münih'ten hiçbir zaman resmi sözleşme alamadı ve oyalandığını hissetti. bu his, melike'yi bir karar vermeye zorladı ve fransa ligi'nde son sırada bulunan metz'e hiç düşünmeden imzayı attı.

sadece futbol oynamak isteyen melike'nin metz'e gelişiyle fransız ekibi üst üste üç maç kazandı. melike, metz formasıyla 11 maçta 8 gol atınca bir anda tüm fransa onu konuşmaya başladı. bu parlamanın karşılığını fransa devi psg'nin kapısını çalmasıyla aldı melike ve psg'ye transfer oldu. bayern münih'e rest çekerek metz ile adeta yeniden doğan melike, psg ile birlikte adeta hayalini yaşadı.


aynı zamanda türkiye kadın milli futbol takımının da 10 numarası olan melike, şu anda psg'nin futbolcusu olarak bordeaux'ta kiralık olarak forma giyiyor ve ülkemizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor.
-Alıntı-


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
a milli, bordeaux, futbol, melike pekel, takım, türkiye, yıldız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Heyecan Verici Yeni Görünüm... Microsoft Windows'un Hikayesi Deep Windows 0 27 Eylül 2014 23:01
İlham verici konuşmanın 10 altın kuralı Amelia Kişisel Gelişim 0 04 Mart 2014 20:03
Duvar Dekorasyonu İçin İlham Verici Örnekler Zen Ev Dekorasyonu 0 21 Nisan 2013 18:56