![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimiçi ⭑who`cares⭑ ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Radyo Polemiği <4> Sohbest.com / BestFm ⸨ 2025 ⸩ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhaba, Değerli IRCForumlari.NET Kullanıcıları; Radyo Polemiği konusu olan Sohbest.Com sohbet sunucu Radyo'su BestFm' i kısa ve öz tanıyalım. ‣ İRC Network ⚝ IRC.Sohbest.Com 6667 or 7000 ‣ Radyo Adı ⚝ BestFm⚝ ‣ Radyo Founderi ⚝ [C}e{Y] ‣ Radyo Founderi Yardımcıları ‣ Radyo Görevlisi(&) ⚝ BaSaK ‣ BestFm Radyo Yayıncıları ⚝ Nazende & Flu & TuTSaK & velhasıl & Mertcan & Pyiiiy & Ecel & YaNKı & Misanthropy & mhmtt & AÇeLya & MeNeKşE & Tugra & Naz & ExeLaNs & ToLGaa & AcuN & Snoopy & Şeker & Yasin & S4S & Seaden & eLif & Prensesss& sHy & Lacos & oJe & CanN & RisquE & JoLLy & Devadam & Quenn & BLacKLoRD & JeSTeR & Sean & Pi & Miu & cicikiz59 & Sahra & BugsBunny & EskiSehirLi & Daemon ‣ Winamp Linki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‣ Web Linki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‣ Dinleyici Kitlesi Gün ve Saat yoğunluklarına göre değişkenlik gösterebilir. Ortalama 48 ⚝ BestFm / Sloganı ⚝ Sohbetin ve Radyonun BEST hali... ⤹ Sunucu ve Radyosu hakkındaki görüş ve önerilerinizi bu başlık altından seviye sınırları içerisinde dile getirebilirsiniz.
__________________ sözler kâfi gelmiyor bazen, hüznün lisânı sükutmüş meğer.. Konu idyllic tarafından (22 Haziran 2025 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir. | |
|
![]() | #2 |
Çevrimiçi i don't care if i'm misfit. ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Radyo Polemiği <4> Sohbest.com / BesteFm ⸨ 2025 ⸩ İlk kez geçen gün ziyarete girmiştim. Çok güzel bir ortam oluşmuş, henüz 20 gün oldu açılalı denildiğinde şaşırmıştım. Başarılar dilerim tüm sohbest ve radyo ekibine. Paylaşım için teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
__________________ I'm a dreamer but it's getting hard to take it. Some nights don't know if I'm gonna make it. Heart is heavy but there's nothing that can break me down. |
|
![]() | #3 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Radyo Polemiği <4> Sohbest.com / BesteFm ⸨ 2025 ⸩ kısa bir sürede büyük ölçüde ilerlemiş BestFM ailesi Başarılar dilerim.
__________________ "En kötüsü de ne biliyor musun?" dedi. "Ne?"dedim."Asla eskiye dönemeyeceksin"dedi. Bir şey diyemedim... |
|
![]() | #4 |
Çevrimiçi ~ BLaCK_and_WHiTe ~ ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Radyo Polemiği <4> Sohbest.com / BestFm ⸨ 2025 ⸩ 20 günde güzel bir kitleye ulaşmışlar umarım daha iyi yerlere gelirler.
__________________ BLaCK_and_WHiTe is now known as SNOOPY |
|
![]() | #5 |
Çevrimiçi ~ Kalbim.Net ~ ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Radyo Polemiği <4> Sohbest.com / BestFm ⸨ 2025 ⸩ Hayırlı Olsun, Radyonun ismi güzel ve akılda kalıcı. Ekibinize Başarılar..
__________________ 🍁~ Seçici OL mazsan, Geçici Olursun.~🍁 |
|
![]() | #6 |
Çevrimdışı ~ in omnia paratus ~ ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Radyo Polemiği <4> Sohbest.com / BestFm ⸨ 2025 ⸩ Aktif bir radyo olacağı şimdiden belli, en yakın zamanda ziyaret edeceğim. Başarılar dilerim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Emeğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . |
|
![]() |
Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 10 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
📢 DJ-Naz www.sohbest.com - BestFM'de Yayında... | [C}e{Y] | Yayındaki DJ'ler | 2 | 21 Haziran 2025 15:40 |
📢 DJ-oJe www.sohbest.com - BestFM'de Yayında... | [SqL] | Yayındaki DJ'ler | 2 | 19 Haziran 2025 12:49 |
Radyo Polemiği <3> Mircte.Org / MircteFm ⸨ 2025 ⸩ | idyllic | Sunucu Radyo Polemikleri | 8 | 02 Mayıs 2025 15:13 |
Radyo Polemiği <2> Sohbet.City/ LimonFM ⸨ 2025 ⸩ | idyllic | Sunucu Radyo Polemikleri | 15 | 14 Mart 2025 19:01 |
Radyo Polemiği <1> Sohbet34.Net / istanbuLFM ⸨ 2025 ⸩ | idyllic | Sunucu Radyo Polemikleri | 16 | 18 Şubat 2025 22:13 |