IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2011, 20:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Valencia'nın yıldızı Aslan oluyor!




Galatasaray Kulübü'nün, Valencialı yıldız golcü Roberto Soldado'nun peşinde olduğu bildirildi. İspanyol medyası, ekonomik krizle boğuşan 'Yarasalar'ın, 10 milyon Euro'ya masaya oturabileceğini yazdı.

Milliyet'ten Mehmet Çiftçi'nin haberine göre; Spor Toto Süper Lig'in devre arasında kadrosuna iki takviye yapmayı planlayan Galatasaray'ın, İspanya'da La Liga'nın en formda golcülerinden Roberto Soldado'yu transfer listesine aldığı ileri sürüldü.
Valencia'da forma giyen 26 yaşındaki İspanyol yıldızın, menajerler tarafından sarı-kırmızılı kulübe teklif edildiği öğrenildi. Milan Baros ile devre arasında yollarını ayırmaya hazırlanan, Johan Elmander'in de gol yollarında çok etkili olamadığını düşünen Cimbom'un, Soldado ile ciddi olarak ilgilendiği, ancak Valencia'nın bu futbolcuyu ara transferde göndermeye yanaşmadığı kaydedildi.
Soldado'yu 2 sezon önce 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Getafe'den renklerine bağlayan Valencia'nın bu rakamın çok üzerinde bir teklif yapılması halinde Galatasaray ile pazarlık masasına oturabileceği ifade edildi. İspanyol medyası ise ekonomik krizle boğuşan Valencia Kulübü'nün, David Villa (Barcelona), David Silva (Manchester City) ve Juan Mata'dan (Chelsea) sonra Roberto Soldado'yu da iyi bir bonservis bedeli karşılığında satarak kasasını rahatlatmak istediğini savundu.
Real Madrid altyapısından yetişen, ancak dönemin teknik direktörü Schuster tarafından, "iyi bir golcü değil" denilerek takımdan gönderilen Roberto Soldado, Getafe forması altında ortaya koyduğu performansla kendisini kanıtladı. Getafe'de 66 maçta 33 gol atmayı başaran Soldado, geçtiğimiz sezon başında Valencia'ya transfer olmuştu. Geçen sezon 44 resmi maçta 25 gol atan İspanyol yıldız, bu sezon 16 karşılaşmada rakip fileleri 10 kez havalandırdı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aslan, oluyor, valencianın, yıldızı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Katil, film yıldızı oluyor Feronia Haber Arşivi 0 14 Ocak 2010 11:49