IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ocak 2012, 16:17   #1
Emre
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gekas, Boral ve diğerleri resmen imzaladı!




Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de kalma savaşı veren Samsunspor, yeni transferleri Murat Ceylan, Serdar Özkan, Theofanis Gekas ve Uğur Boral'ı basına tanıttı.

Resmi sitesi samsunspor.org.tr'den bir bildiri yayınlayan kulüp, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor'umuz, yeni transferlerle gücüne güç kattı. Murat Ceylan, Serdar Özkan ve Theofanis Gekas'dan sonra Fenerbahçe'den 31.5.2012 tarihine kadar Uğur Boral'ı da transfer eden takımımız Süper Lig'de kalma adına büyük bir adım attı.

Nuri Asan Tesisleri'mizdeki Yönetim Binası'nda yeni transferimiz Uğur Boral'ın resmi sözleşme imza törenine Murat Ceylan, Serdar Özkan ve Theofanis Gekas'de katıldı. İmza töreninde Başkanımız Kazım Yılmaz, Başkanvekilimiz Bilal Seyhan, Genel Sekreterimiz Savaş Boyar ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden İsmail Hut, Basri Kul ile Aycan Türker de hazır bulundu."

Yeni transferler ise Samsunspor'un ligde kalması için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını ve bunu da sezon sonunda başaracaklarına olan inançlarını dile getirdi.

Törende konuşan Başkan Kazım Yılmaz ise, 5 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig'e çıkan Samsunspor'un talihsiz sonuçlar alarak puan sıralamasında hiç de hak etmediği bir yerde olduğunu vurguladı. Başkan Kazım Yılmaz, "Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde takımın ligde kalabilmesi için maddi-manevi tüm fedekarlığı gösteriyoruz. Son olarak transfer ettiğimiz yeni oyuncularımızla takımımızı daha da güçlendirdik. Takımımızın ligde kalacağına olan inancımız tamdır. Bu yüzden taraftarlarımızın da takımlarını sonuna kadar destekleyerek motive etmesine ihtiyacımız var. Bu zorlu süreçte herkesin Samsunspor'un yanında olmasını bekliyoruz" dedi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
boral, diğerleri, gekas, imzaladı, resmen, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Windows XP ve diğerleri... Slipknot Windows 0 20 Temmuz 2010 19:04