IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ocak 2012, 03:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zafer anıtı: 3-1





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İnönü'de perde Almeida'nın şık golüyle açıldı, Bursa'nın eşitlik sayısıstatta panik havası yarattı. Ancak geçen hafta Ankaragücü'ne takılan Kartal'ın bir kayba daha tahammülü yoktu, çabuk toparlandı. Yenilengolden sadece 2 dakika sonra Edu, Siyah-Beyazlılar'ı soyunma odasınaönde götürmeyi başardı.

İkinci yarıda yine Bursa kaçırdı, Beşiktaş affetmedi. Kartal’ın gizli silahı Mustafa Pektemek, oyuna
dahil olduktan sadece 3 dakika sonra Timsah’ın ağlarını sarstı, İnönü’de zafer kutlamaları başladı.
Fenerbahçe ile puanlarını eşitleyen Carvalhal’ın takımı, zirveye de “Peşindeyiz” mesajı yolladı

Kartal inandı

Bir çok eksik ile İnönü’de Bursa’yı ağırlayan Beşiktaş, rakibin direncine aynı şekilde karşılık verdi. Mücadele dolu maçta doksan dakika boyunca motivasyon kaybetmedi. Beraberlik için risk alan rakibini akıl dolu oyun ile farklı devirip, zirve takibini sürdürdü: 3-1. Beşiktaş maça galip başladı! Daha 7’nci dakika içinde Necip; topu Hakan’dan söküp aldı. Bu oyuncunun yaptığı orta iyi yükselen suskun golcü Almeida ağları havalandırdı: 1-0. Golden hemen sonra Turgay, bomboş durumda zoru yapıp topu dışarı attı. Karşılıklı ataklarla zevkli geçen maçta Veli’nin gollük vuruşunda Carson başarılıydı. Her geçen dakika oyundaki etkisi yitirmeye başlayan
Bursa, beklemediği anda beraberliği yakaladı. 35’te Fernandes topu İsmail’e vermek istedi. Bu futbolcu da geç kalınca kaptırılan topta N’Diaye ortaladı, Batalla boş durumda affetmedi: 1-1.

Carvalhal hatadan dönünce

Portekizli çalıştıcı sağ ayağını baston (!) niyetine kullanan Edu’yu sağ açığa koydu. Hatasından çabuk dönüp, Veli ile yer değiştirdikten sonra Edu tehlikeler yarattı. Nitekim 39’da Ernst’un uzun pasında düzeltip sol ayağı ile öyle bir vurdu ki, Carson topu ancak ağlarında görebildi: 2-1.

Rüştü izin vermedi

İkinci yarı Beşiktaş, oyunu gereksiz yere geriye yıktı. Bundan cesaret alan rakip takım, sağlı sollu ataklarda yüklendi. Ancak Rüştü tek başına kalesine duvar ördü. Elbette buna Bursa forvetinin beceriksizliğini de eklemek gerekir. Kartal’da oyuna giren Mustafa yeniden oyunun karşı kaleye taşınmasını sağladı. Doğrusu genç oyuncuya ilk on bir yaramıyor! 80’de, Edu’nun yerine görev alan yıldız oyuncu üç dakika sonra skoru 3-1’e taşıyan golü attı. Bu dakika içinde Fernandes’in ortasını Almeida kafa ile tamamladı. Yan direkten dönen topta yaşanan karambolde topla buluşan Mustafa şık vurup golünü attı. Hakem Özgür Yankaya, Beşiktaş maçlarındaki kötü yönetimine bir yenisini daha ekledi. Olmayan fauller, yanlış kartlar. Gereksiz maçı kesmeler ile öne çıktı. İkinci yarı kendini Beşiktaş ceza alanı içinde yere bırakan Stepanov’a aldatmaya yönelik
hareketten kartını çıkarmadı. Böylece maçın kontrolünü tamamen yitirdi.

__________________
Make it real, Make me feel it.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
31, anıtı, zafer


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Barbaros Anıtı. Sihir Tarih 0 06 Ekim 2011 10:39