IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2012, 12:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türk Futbolu için





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sarı-Kırmızılılar, “Bizim sorunumuz Fenerbahçe'yle değil, ama öyleymiş gibi gösteriyorlar. Tek istediğimiz Türk futbolunun zarar görmemesi. Bunun için artık susup, neler olacağını görelim” fikrinde birleşti.

Türkiye Futbol Federasyonu’na çektiği sert ihtarnameyle gündeme damga vuran Galatasaray’da, Başkan Ünal Aysal’ın yaptığı açıklama da şok etkisi yaratmıştı. UEFA’nın olası bir yaptırımında Avrupa kupalarına gidememeleri halinde, TFF’nin tüm üyelerinden hesap sormaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar’da, Aysal ayrıca görevi bırakacağını dile getirmişti. Galatasaray Yönetimi, bu gelişmelerin ardından dün haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu üyeleri arasında yapılan fikir alışverişinde önemli bir karar alındı. Buna göre, Galatasaray, artık şike süreciyle ilgili susma hakkını kullanıp, 26 Ocak’taki TFF Genel Kurulu’nu bekleyecek. Karar alınırken, “Bizim sorunumuz Fenerbahçe değil, ama öyleymiş gibi gösteriyorlar. Tek istediğimiz Türk futbolunun zarar görmemesi, UEFA’nın ağır yaptırımlarına maruz kalmamak. Duruşumuzu zaten başından beri değiştirmedik. Bunun için artık susup, neler olacağını görelim” görüşünün ağırlık kazandığı öğrenildi.

MİNİ YORUM

Göçüğün sorumlusu olur!
Ünal Aysal’ın Galatasaray Kulübü adına yaptığı açıklamalar yeni değil. Dikkat edilmesi gereken, Sarı-Kırmızılı camianın iletişim hatası yaptığı noktadır. Türk futbolunun toptan içine girdiği kaosu önlemek adına kararlar alınmaya çalışılırken, Galatasaray’ın haklı olarak ortaya koyduğu uluslararası kurallara aykırlığa düşecek bir durum oluşmaması hassasiyetinin ifade ediliş biçimi, futbol camiasına artık sempatik gelmemektedir. Görünen o ki, Galatasaray Yönetimi’nin içerisinde Başkan’ı etkileyen ve onun futbol camiasına yabancı olmasını fırsat bilen agresif bir ekip var. Başkan, başkanlık reflekslerini ve medya önünde kulüp görüşlerini ifade ederken, yönetimin tamamının görüşlerini dengeli olarak alıp hareket etmelidir.
Yoksa yarınlarda Galatasaray tek başına futbol camiasından soyutlanmış, olabilecek futbol göçüğünün sorumlusu haline gelebilir... Haklıyken haksız konuma düşebilir. Doğruyu söylerken yanlışların içinde kalabilir. Bu andan sonra artık medyada yer almak yerine, duruşu belli, söylemi belli, vakur ve dik duruşu sergilemelidir... Fazla konuşmadan... Çok fazla resim vermeden...

__________________
Make it real, Make me feel it.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
futbolu, için, türk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adnan Öztürk: Şikesiz bir Türk Futbolu istiyoruz PassioN Haber Arşivi 0 01 Ocak 2012 11:55