IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2012, 19:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galatasaray UEFA'ya resmen başvurma kararı aldı




Türk futbolunun Avrupa kupalarından men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalması Galatasaray'ı harekete geçirdi. Sarı-kırmızılılar, salı veya çarşamba günü UEFA'nın merkezinin bulunduğu İsviçre'ye çıkarma yaparak olası men cezasının önüne geçmek için resmi girişimde bulunacak.

Milliyet'in haberine göre, Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ile bir araya geleceği ve elindeki dosyası teslim edeceği belirlendi. Öztürk'ün, Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamaları, gazete ve televizyonlara verilen röportajları, TFF ile UEFA arasındaki görüşmelerle ilgili yayınları dosyaya koyacağı "Biz uyardık, ama dinlemediler" diyeceği öğrenildi.

Dubai'de katıldığı bir konferansta, şikeye karışanlara karşı gerekli tüm adımların atılması ve "sıfır tolerans" ilkesinin benimsenmesi uyarısında bulunan Intantino'nun, her fırsatta Avrupa tehlikesine dikkat çeken sarı-kırmızılıların savunmasını ciddi biçimde masaya yatıracağı belirtildi. Galatasaray daha önce İsviçre'de hukuk bürosu açma kararı alarak, uluslararası arenada lobi çalışmalarına başlamıştı.

KAYIP 250 MİLYON EURO

Galatasaray, Türkiye'ye, UEFA'dan Avrupa yasağı gelmesi durumunda kayıplarının 250 milyon euro olacağını hesaplıyor.

Avrupa yasağının uygulanmaması halinde 3 hatta 5 yıl Şampiyonlar Ligi'ni "çantada keklik" görmeye başlayan sarı-kırmızılı yönetim, 3 senenin en az 150, 5 senenin ise kulübe 250 milyon euro kazandıracağını düşünüyorlar. Galatasaray'ın, Avrupa yasağına sürekli vurgu yapmasının altında, 5 yıl içinde elde edeceği muhtemel gelirle rakiplerine fark atacağı düşüncesi bulunuyor.

GALATASARAY'IN KEYFİNİ KAÇIRDI

Bu arada Şenes Erzik'in, TFF başkanlığına aday olmaması Galatasaray'ın keyfini kaçırdı.
Erzik'in koltuğa oturması durumunda 58. maddeyi kesinlikle uygulayacağını belirten sarı-kırmızılılar, "UEFA Başkanı Platini, sıfır tolerans diyor. Ona en yakın isim bir seferliğine af getirir, puan cezası ile olayın üstünü örterse, diğer ülkeler bunu gündeme getirerek tepki gösterirdi" görüşünde birleştiler.

Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aldı, başvurma, galatasaray, kararı, resmen, uefaya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık