IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Mart 2012, 15:44   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Arda'ya 7.5 milyon Euro..!




Takımın başına Guus Hiddink'i getiren Rus ekibi Anzhi, Arda Turan'a Atletico Madrid'den aldığının 3 katını önerdi.

Rus ekibi Anzhi, Galatasaray'dan 12 milyon Euro'ya Atletico Madrid'e giden ve sözleşmesinde "24 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bulunan Arda Turan'ı almakta kararlı. O Anzhi ki Eto'o'ya yıllık 21 milyon, Hiddink'e de 10 milyon Euro ödüyor.

Galatasaray'dan 12 milyon Euro'ya Atletico Madrid'e transfer olarak yabancı bir takıma giden en pahalı Türk futbolcusu olan Arda Turan yeni bir rekora imza atmak üzere. Özellikle son 2 yılda yaptığı flaş transferlerle tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Rus ekibi Anzhi, şimdi de milli futbolcuyu gündeme aldı.
Arda ile 2015 yılının haziran ayına kadar anlaşma imzalayan İspanyol ekibi sözleşmesine "24 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi koyarken, milli yıldız da yıllık 2.6 milyon Euro net ücret kazanıyor. Ancak Anzhi'nin Arda'ya ödemeyi planladığı rakam dudak uçuklatacak cinsten.

Kuzey Kafkaska'da yer alan Rusya'ya bağlı özerk bir cumhuriyet olan Dağıstan'ın en önemli kulüplerinden biri olan Anzhi'nin sahibi dünyanın sayılı zenginlerinden olan Süleyman Kerimov. 7.8 milyar dolarlık servetiyle Forbes'e göre dünyanın en zengin 118. kişisi olan Dağıstan asıllı Rus işadamı Kerimov son 2 yılda takıma önemli yatırımlar yaptı.
Geçen sezon Fenerbahçe'den ayrılan Roberto Carlos'u kadrosuna katan Anzhi daha sonra 27 milyon Euro bonservis ödeyerek Inter'den Samuel Eto'o'yu kadrosuna katmıştı. Kamerunlu yıldıza yıllık ücret olarak 21 milyon Euro ödeyen Rus ekibi ayrıca Chelsea'dan 15 milyon Euro'ya Yuri Zhirkov, bu sezonun devre arasında da 14 milyon Euro'ya Blackburn Rovers'tan Samba'yı kadrosuna katmıştı.

YARISI FONDA
Teknik direktörlüğe yıllık 10 milyon Euro karşılığında A Milli Takımımız ile yollarını ayrılan Guus Hiddink'i getiren Anzhi, şimdi Türkiye'nin başındayken Hollandalı hocanın gözbebeği olan Arda için İspanyol ekibiyle temaslara başlayacak. Bonservisinin yarısı ünlü menajer Jorge Mendes'in fonuna ait olan Arda için kesenin ağzını açmaya hazır olan Rus ekibi oyuncuyu da şimdi aldığı ücretin neredeyse 3 katı olan yıllık 7.5 milyon Euro ödemeyi planlıyor.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
75, ardaya, euro, milyon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık