IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mayıs 2012, 17:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Adı Beşiktaş ile Anılan Çalımbay, Sivasspor ile Yeniden Anlaştı




Adı Beşiktaş ile Anılan Çalımbay, Sivasspor ile Yeniden Anlaştı

Beşiktaş ile adı sıkça anılan teknik direktör Rıza Çalımbay, Sivasspor ile yeniden anlaştı.

Çalımbay, Başkan Otyakmaz ve yönetimle masaya oturduğunu ve hiçbir sorun yaşamadan görüşmeler sonunda Sivasspor'da kalmaya karar verdiğini söyledi.

Çalımbay, Sivas Vizyon tv'de katıldığı Futbol Analiz programında önemli açıklamalarda bulundu. Çalımbay, sezonun bitmesiyle birlikte son iki günde Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Yönetim Kurulu'yla yaptıkları görüşmelerde bir sorun yaşamadığını ve birlikte karar alarak bu sezonda Sivasspor'da kalmaya karar verdiğini açıkladı.


"YÖNETİM İZİN VERİRSE GÖRÜŞEBİLİRİZ"

Adının sıkça Beşiktaş ile anılmasının kendisini uzun yıllar Beşiktaş'ta oynamasından kaynaklandığına işaret eden tecrübeli teknik direktör, "Beşiktaş ile bir görüşmem olmadı, onlardan resmi bir teklif te gelmedi. Eğer öyle bir şey olursa değerlendiririz, Sivasspor Yönetimi'nin izin vermesi halinde ancak o zaman görüşebiliriz." dedi.

Sivasspor'un iyi bir performans sergilediğini, Avrupa'da Twente takımı ile birlikte her deplasmanda gol atan 2 takımdan biri olduklarını hatırlatan Çalımbay, ne yazık ki defans hatalarından yediğimiz goller ve hakem hatalarından kaynaklanan nedenlerle ligi hak ettiğimiz yerde bitiremedik." şeklinde konuştu.


"YÖNETİME RAPORU SUNDUM"

Takımda gidecek ve kalacak oyuncularla ilgili yönetime rapor sunduğunu kaydeden Çalımbay, 1 hafta içerisinde yönetimin oyuncularla masaya oturacağını, eksik olan bölgelere de verilen rapor doğrultusunda transfer yapmak istediklerini söyledi.


"TESPİT ETTİĞİMİZ OYUNCULARI ALIRSAK İDDİALI OLURUZ"

Transfer çalışmalarına değinen Çalımbay, en az 2-3 tane kaliteli transfer yapmak istediklerini belirterek, "Bütçemiz kısıtlı olduğu için bonservisi düşük oyuncular ile yerli oyunculardan tercih yapmak zorunda kalıyoruz, tespit ettiğimiz oyuncular var eğer onları aldığımız takdirde ligde iddialı konumda olabiliriz." ifadesini kullandı.

Çalımbay, transfer yaparken Afrika veya başka ülkeler yerine iklimi Sivas'a benzeyen ülkelerden futbolcu baktıklarına işaret etti.

Eneramo ile yollarını ayırdıklarını belirten Çalımbay onun yerine yine kaliteli bir transfer yapmak istediklerini anlattı.


"ERMAN'IN YOLU AÇIK"

Son olarak Erman'a da değinen Çalımbay, Erman'ın transferiyle ilgili olarak kendilerine bir teklif gelmediğini belirterek, "Erman bu sezon iyi bir grafik çizdi. Takıma çok katkıda bulundu, gelecek vaat eden bir oyuncu. Eğer büyük takımlardan bir teklif gelirse çok memnun oluruz, tabii ki gidebilir." ifadesini kullandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
adı, anlaştı, anılan, başkanı, başkanından, beşiktaş, Çalımbay, cevabı, federasyona, federasyonu, futbol, ile, kulübü, ret, sadri, sivasspor, trabzonspor, türkiye, yeniden, yıldırım, Şener


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Futboldan akaryakıta transferBeşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile eski milletvekil Lucifer Haber Arşivi 0 18 Haziran 2010 14:29