IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mayıs 2012, 17:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"UEFA'nın Kararı Hukuk Cinayetidir"




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, UEFA'nın kulübe verdiği men cezasına sert tepki gösterdi.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, UEFA'nın kulübe verdiği men cezasına sert tepki gösterdi ve bu kararı hukuk katliamı diye niteledi.

Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Ligtv'de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla bağlanan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, gelişmeleri değerlendirdi.

UEFA'nın vermiş olduğu kararı hukuk cinayeti olarak yorumlayan Yazıcı, "Bu cezaya hukuk cinayeti demekten başka ne denebilir ki. Bizim FIFA'da devam eden bir davamız vardı. Bir kulübe borcumuz var. Hatta bu borç bizim yönetimimizden bile değil. Bizden önceki yönetimlerden kalmış bir borç. Ancak biz yine de bu olaydan dolayı borcumuzu faiziyle beraber ödüyoruz. Bu borcu ödemimize rağmen böyle bir karar çıkıyor, olacak gibi değil." diye konuştu.

Kararın adil olmadığına vurgu yapan ve hemen Avrupa Spor Mahkemesi'ne (CAS) itiraz edeceklerini belirten Başkan Yazıcı, "Bizim kulüp olarak hiçbir yerde hiçbir davalı olayımız yok. Bursaspor her yönüyle tertemiz bir kulüptür. Cezadan dolayı açıkçası biz de şok olduk. Her şeyin sonu değil hemen CAS'a müracatı yapacağız. Böyle bir şeyin tek izahı hukuk cinayetidir başka bir şey yok. Söylememek istemiyorum ama UEFA sanki Türkiye'ye ceza veriyor bunu anlamak mümkün değil. Bu işi anlayan birisi bir yorum yapsın. Yapılan olaylardan dolayı bizim haksız olduğumuzu söylesin." diye konuştu.

"UEFA Yetkilileri ceza için ne gerekçe gösteriyor" şeklindeki bir soruya ise Başkan, "Bizim hiçbir futbolcumuza, hiçbir kulübe borcumuz yoktur. Yine kimseyle ihtilaflı bir durumumuz bulunmamaktadır. Hatta bize daha önceki olaydan dolayı ceza verilirken borç olayı bile tam kestirilememiş. Biz dava sürerken borcumuzu ödemişiz. Borç ödenmiş olmasına rağmen nasıl bir ceza veriliyor. Bu cezayı zaten disiplin kurulu böyle vermedi. 'Size şu kadar para cezası, üç yıl içinde böyle bir sey tekrarlarınsa bir maç men veririz diye çıktı'. Ancak daha sonra Tahkim'e gidilmiş tahkimde böyle bir karar veriyor. Akıl alacak gibi değil bunun mantığı yok. Bizim aldığımız cezanın Beşiktaş Kulübü ile benzerliği yok. Beşiktaş'ın davası çok. Biz böyle bir cezayı hak etmedik. Gereken her şeyi yapacağız." diye cevap verdi.

İbrahim Yazıcı, UEFA yetkilileri ile görüşmelerin sürdüğünü ve CAS'ta yürütmeyi durdurmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
uefanın kararı hukuk cinayetidir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık