IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2012, 17:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bir tek o kalabilir.




Beşiktaş'ımızda başkan Fikret Orman'ın yaptığı açıklamaların ardından geçtiğimiz sezon takımımızda forma giyen yabancıların bir çoğu ile yolların ayrılması bekleniyor.

akımımızda yaşanan ekonomik krizin sıkıntıları her geçen gün iyiden iyiye hissedilerken yönetim futbol takımı üzerinde dikkat çekecek değişikliklere imza atmaya hazırlanıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile sözleşme yenilenmezken kiralık olarak forma giyen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] önümüzdeki sezon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ımızda forma giyemeyecekler...

Ayrıca geçtiğimiz sezon transferi büyük tartışma yaratan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in de ismi gönderilecek isimler arasında yer alırken yönetim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için teklif bekliyor. Dört Portekizli oyuncu için gelecek makul tekliflere yönetimin onay vermesine kesin gözüyle bakılırken Siyah Beyazlı yönetim ücretinde indirime gitmeyecek yerli oyuncularla da yolları ayırıcak.

BİR TEK FERNANDES KALABİLİR

Başkanımız [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın takımdan göndermeyi düşünmediği tek isim ise Portekizli futbolcumuz Manuel Fernandes... Siyah Beyazlı taraftarların büyük beğenisini kazanan yıldız ile Premier Lig kulüplerinin yakından ilgilendiği bilinirken yönetimin uygulayacağı politikalar sonucunda geçtiğimiz sezon takımda forma giyen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] harici tüm yabancılarla yolların ayrılması ihtimali doğdu.

Kaynak : Karakartal.com



__________________
Keşke dedim, ateşten, yazıdan önce insanlığı bulsaydılar
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bir, kalabilir, tek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Norveçli cani serbest kalabilir! Ruj Haber Arşivi 0 30 Kasım 2011 02:05
Çin'de 2020'de 24 milyon erkek kadınsız kalabilir Feronia Haber Arşivi 0 13 Ocak 2010 10:49