IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2012, 17:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsunspor'da 5 Futbolcuya Transfer Teklifi




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, takımda yer alan 5 futbolcusuna transfer teklifi yapıldığını ancak kongre sürecinde bu futbolcuları satmak istemediğini söyledi.

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, takımda yer alan 5 futbolcusuna transfer teklifi yapıldığını ancak kongre sürecinde bu futbolcuları satmak istemediğini söyledi.

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, futbolcular Murat Yıldırım, Kemal Tokak, Adem Alkaşi, Simon Zenke ve Hakan Arslan'a birçok kulüpten transfer teklifi yapıldığını açıkladı. Ancak bu futbolcuları, kongre sürecine girilmesi nedeniyle satmayı düşünmediklerini ifade eden Başkan Kazım Yılmaz, "Kulübümüzün büyük emek vererek bugünlere getirdiği 5 futbolcumuza yapılan transfer teklifleri bizleri memnun etti. Ancak bu teklifleri kongre sonrasında değerlendireceğiz. Çünkü önümüzde bir seçim var. Aday olurum veya olmam ama bu aşamada 5 futbolcumuzu satmak bizim açımızdan şık olmaz. Çünkü yönetim olarak bizler Samsunspor'un menfaatlerini gözetiyoruz. O yüzden Spor kamuoyunun bu konuda rahat olmasını ve para için şimdilik bir tek futbolcumuzu dahi satmayı düşünmediğimizi bilmelerini istiyorum" dedi.

Başkan Yılmaz, transfer teklifinde bulunan kulüplerin çok değerli olduğunu da vurguladı.


LOVELET'E TEŞEKKÜR

Canik'te açılışı gerçekleştirilen Karadeniz'in en büyük alışveriş merkezi olan Lovelet AVM, Samsunspor Kulübü'ne ücretsiz yer tahsisi yaptı. Samsunspor'u lisanslı ürünlerinin satılacağı 55 metrekarelik alanı

kulübe tahsis eden başta İdol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Acıtaş ile Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yalçın Sabırlı olmak üzere, İnside AVM Danışmanlık'ın kurucu ortakları Sitare Algan, Muzaffer Güloz

ile tüm Lovelet ilgililerine teşekkür eden Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, "Lovelet AVM'deki mağazamızın açılışı, Samsunsporstore konseptinin uygulanmasından hemen sonra gerçekleştirilecektir. Samsunsporstore mağazasında ürün çeşitlerimizi arttırmayı ve bu tür desteklerle de çoğalmayı hedeflemekteyiz" diye konuştu.


Konu Thetis tarafından (15 Haziran 2012 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
5, futbolcuya, samsunsporda, teklifi, transfer


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık