IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Neo

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Kasım 2012, 10:51   #1
Çevrimdışı
Neo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
S.B. Elazığspor-Galatasaray Maç Özeti ve Melo’nun Penaltı Kurtarışı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Spor Toto Süper Lig’de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Uzun yıllar unutulmayacak mücadelenin duraklama anlarında kaleye geçen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kurtardı ve takımına 3 puanı getiren isim oldu.
Spor Toto Süper Lig’de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Uzun yıllar unutulmayacak mücadelenin duraklama anlarında kaleye geçen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kurtardı ve takımına 3 puanı getiren isim oldu.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’da teknik direktör Fatih Terim, hafta içinde oynanan Manchester United maçının ardından Burak, Eboue, Dany gibi as oyuncularını yedek kulübesinde oturturken, Hamit Altıntop’u ise dinlendirmek için 18 kişilik kadroya alınmadı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]-[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mücadelesi, düşük bir tempoda başladı. İlk bölümde rakibine oranla daha istekli olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Murat ve Köksal’ın uzaktan şutları ile gol bulmayı denedi. Ancak bu etkili şutlarda top, çerçeveyi bulmadı.
İlk yarıda dakikalar ilerledikçe konuk takım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], oyundaki dengeyi kurmayı başardı. Rakibine, ilk dakikalara oranla daha az top yapma şansı veren Sarı-kırmızılı takım, devrenin son dakikalarında birkaç gol denemesinde bulundu.
Ancak 36′da ceza sahasında oluşan karambolde topa hiçbir Galatasaraylı oyuncu vuramadı. 41′de ise Yekta’nın ceza sahası dışından sert şutu az farkla auta gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı, başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.
Galatasaray, ikinci yarıya ise golle başladı. Riera’nın soldan ortasında kaleci Ivesa büyük bir hata yaptı. Hırvat kalecinin müdahalesinde top, Yekta Kurtuluş’un önünde kaldı. Yekta da boş kaleye golü yapmakta zorlanmadı ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Golden sonra oyunun kontrolü tamamen Galatasaray’a geçti. Rakip ceza sahası etrafında uzun süre pas yapan Sarı-kırmızılı ekip, farkı artırma fırsatlarından ise yararlanamadı.
Yenik durumda bulunan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Serdar Gürler’in oyuna girmesinden sonra daha hareketlendi. Sağ kanadı çok iyi kullanan genç oyuncu, Galatasaray savunmasına çok zor anlar yaşattı.
Galatasaray, tehlikeli gelen ev sahibi karşısında yakaladığı kontra ataklarda da farkı artırma fırsatları yakaladı. Özellikle 86′da gelişen atakta, sağ kanattan hareketlenen Aydın Yılmaz, Emre Çolak’ı topla buluşturdu. Emre’nin vuruşunda ise Ivesa ayaklarıyla çıkardı.
Maçın 90′ıncı dakikasında Görkem’in güzel pasına hareketlenen Serdar Gürler, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’yı geçerken yerde kaldı ve hakem [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] noktasını gösterdi. Kaleci [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırmızı kartla oyun dışında kalırken, oyuncu değişiklik hakkı biten Galatasaray’da kaleye [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geçti.
Penaltıda topun başına geçen Göksu Türkdoğan’ın vuruşunu ise [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] inanılmaz bir şekilde çıkardı. Bu pozisyonun ardından mücadele sona erdi ve Galatasaray, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’nun [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kurtardığı maçta Elazığ’dan 3 puanla ayrıldı.
SANİCA BORU [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: 0 – GALATASARAY: 1

Kaynak Haber : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
mac


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kayserispor - S.B. Elazığspor [ 4 - 0 ] Maç Özeti HANDSOME Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 11 Kasım 2012 21:09
S.B. Elazığspor - Gençlerbirliği [ 2 - 1 ] Maç Özeti HANDSOME Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 04 Kasım 2012 18:04
S.B. Elazığspor - Eskişehirspor [ 1 - 1 ] Maç Özeti HANDSOME Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 26 Ekim 2012 21:59
Beşiktaş - S.B. Elazığspor [ 3 - 0 ] Maç Özeti HANDSOME Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 17 Eylül 2012 22:46