IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ocak 2015, 18:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kayseri Erciyesspor'dan Engin Baytar açıklaması




Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Engin Baytar'ın gündemlerinde olmadığını söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, "Devre arasında gitmek isteyen yerli ve yabancı hangi futbolcumuz varsa kapımız sonuna kadar açık. Bize formasını sonuna kadar ıslatacak oyuncular lazım" dedi.
Başkan Ziya Erden, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı özel açıklamada pazar günü 5-2 kaybettikleri Kasımpaşa yenilgisini ve ilk yarıdaki bazı gelişmeleri hazmedemediğini belirtti. Başkan Ziya Eren, ilk olarak şunları söyledi:
"Süper Lig'in ilk yarısında beklediğimizi alamadığımız ortada. O nedenle, hangi futbolcumuz gitmek istiyorsa, yerli veya yabancı fark etmez, kapımız sonuna kadar açık. Bize formasını sonuna kadar ıslatacak, yüreğini ortaya koyacak oyuncular lazım. Kimsenin kaprisini çekemeyiz. Devre arası geldi, ara transfer başlıyor."

'Engin Baytar transferi söz konusu değil'

Başkan Eren, Galatasaray'ın gözden çıkarttığı Engin Baytar'ı transfer edeceklerine ilişkin haberler konusunda da şöyle konuştu:

"Ben, bu kulüpte başkan olduğum sürece böyle bir transfer söz konusu olamaz. Bazı işgüzar menajerler kendi kendilerine gündem yaratıp, oyuncularına kulüp arıyor. Gündeminde Engin Baydar yok. Teknik direktörümüz Uğur Tütüneker'le görüştük. Ara transferde 2 kanat oyuncusu, 1 stoper, 1 orta saha oyuncusu alacağız."

Uğur Tütüneker'in Kasımpaşa maçının bitiminde, "Teknik kadro olarak biz dahil şapkamızı önümüze koyup, değerlendirme yapacağız. Yönetimle de bu konuyu görüşeceğiz" sözlerinin istifayı çağrıştırmadığını belirten Başkan Ziya Eren, bu konuda şunları söyledi:

'Eksiklerimiz çok'

"Uğur Tütüneker, çok iyi niyetli. Ama, şanssız bir dönemde göreve geldi. Zira, İlhan Parlak ile Mangane ameliyat oldu. John Boye, Afrika Kupası için milli takıma gitti. İbriçic ise sakatlığı nedeniyle tedavi olmak üzere ülkesinde. Cem Can, sakatlıktan yeni çıktı. Cenk Ahmet ise Kasımpaşa maçında ısınırken, sakatlığı nüksettiği için son anda kadrodan çıkarıldı. Özellikle defansta sahaya çıkartacağı oyuncu konusunda çok zorlandı."

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
acıklaması, baytar, engin, erciyesspordan, kayseri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Engin Baytar’dan Melo’ya tepki! RaMSeS Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 09 Nisan 2014 23:03