IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2015, 11:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Es Es hak ettiği yere gelecek'




Teknik direktör Michael Skibbe ile ligin ikinci yarısında çıkışa geçmeyi hedefleyen Eskişehirspor'da sol kanat oyuncusu Kaan Kanak, birlik beraberlik içerisinde takımı hak ettiği yerlere taşıyacaklarının sözünü verdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor’un sol kanat oyuncusu Kaan Kanak, "Eskişehirspor’un hak ettiği yerler burası değil. Çok çalışarak üst sıralara çıkacağız" dedi. Lige iyi bir başlangıç yapmalarına rağmen şanssız maçlar kaybettiklerini belirten Kanak, "Lige galibiyetle girdik. Bunu sürdürmek istiyorduk ancak Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir ve Gençlerbirliği gibi maçları kötü bir şekilde kaybettik. Çok iyi oynadığımız maçları kazanamadık. İlk yarı bizim açımızdan biraz şanssız geçti. Eskişehirspor’un hak ettiği yerler burası değil. Çok çalışarak üst sıralara çıkacağız" diye konuştu.

'İyi mücadele ediyoruz ama...'

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük takımlara karşı kazanamasalar da kaybetmediklerini hatırlatan Kaan, şöyle devam etti: "Takımımız çok iyi mücadele ediyor. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray kazanabileceğimiz maçlardı. Bir maçta son dakika verilen penaltı, birinde ofsayttan atılan gol, bizim ofsayt gerekçesiyle sayılmayan bir golümüz var. Galatasaray maçında da gole giden pozisyonumuz ofsayt diye kesildi. Hepsi de kazanabileceğimiz maçlardı ama beraberlikle ayrıldık."

'2. yarıda daha iyi olacağız'

Ligin ikinci yarısında Eskişehirspor’u daha iyi yerlere getirebilmek için daha fazla çalışmaları gerektiğinin altını çizen Kanak, "Telafisi olmayan maçlar başlıyor. İkinci yarı hazırlıklarımız bu nedenle üst düzeyde geçiyor. Takımdaki herkes fazlasıyla konsantre. İkinci yarı herkese daha iyi bir Eskişehirspor izleteceğiz. Daha çok mücadele edip, birlik ve beraberlikle üst sıraları hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. Kaan Kanak, teknik adam değişikliklerinin takımlara genelde olumlu yansıdığını vurgulayarak, Skibbe’nin gelişiyle Eskişehirspor’un yükselişe geçeceğini savundu. Yeni teknik direktörleri Michael Skibbe ile ikinci yarıya iyi bir giriş yapmayı planladıklarını dile getiren Kaan, "Yeni hocamızla beraber ikinci yarıya galibiyetle başlamak ve bunu sürekli hale getirmek istiyoruz. Galibiyet serisi elde ederek, sezonu da iyi yerlerde bitirme gayretinde olacağız" dedi.

'Türkler'e Gereken şans verilmeli'

Değişen yabancı oyuncu kuralıyla beraber rekabet ortamının artacağını belirten Kaan, "Türk futbolcular olarak daha fazla çalışmak ve daha iyi konsantre olmak zorundayız. Bu kararın bu açıdan iyi olacağını düşünüyorum. Bunlara karşın futbol yöneticileri, Türk futbolcularına gereken şansı vermeli. Eğer bunu yapmayıp direkt yabancı oyunculara yönelirlerse, milli takım açısından zararlı olacaktır" yorumunu yaptı.

AA

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
es, ettiği, gelecek, hak, yere


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başbakanın sözünü ettiği 5 kız . LeyLa Haber Arşivi 0 17 Kasım 2011 12:09
Kadınların Tercih Ettiği Erkekler YapraK Ah Erkekler 0 14 Eylül 2009 05:07
Yamaların MS'e Ettiği.. Heidi Windows 0 22 Ekim 2008 14:22