IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Şubat 2015, 13:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kocaman’ın ilk hedefi "ateş çemberinden" kurtulmak




Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe günü Galatasaray'a konuk olacak Torku Konyaspor'un birinci önceliği ligde "ateş çemberinden" çıkmak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve kulüp başkanı Ahmet Şan, AA muhabirine Galatasaray maçını değerlendirdi.

Kocaman, Spor Toto Süper Lig’de kalıcı olmayı hedeflediklerini, ilerleyen sezonlara temellerini sağlam atıp, kadroyu ve hedefleri şekillendirmeleri istediklerini söyledi. Adımların küçük küçük atılması gerektiğini belirten Kocaman, bu adımların içerisinde kupanın da olduğunu dile getirdi.

Şu an kupadan önce ligde ateş çemberinden çıkmayı tercih ettiğini aktaran Kocaman "Ziraat Türkiye Kupası ’birinci öncelik mi?’ derseniz benim için birinci öncelik değil. Birinci önceliğimiz önümüzdeki Medicana Sivasspor ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçlarını kazanmayı odaklanarak geçirmek" diye konuştu.

"Yüzde 100 ile oynayacağız"

Kocaman, Galatasaray maçına hazırlandıklarını, diğer müsabakalarda olduğu gibi sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayarak, "İlk önceliğimiz kupa değil diye bu demek değil ki Galatasaray maçında yüzde 99 ile oynayacağız. Hayır tabii ki. Yüzde 100’e ulaşmaya çalışacağız. Oynadığımızın en fazlasını yapmak için uğraşacağız. Kazanmak adına sahada ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

"Galatasaray’ı eleyeceğimizi düşünüyorum"

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan da Torku Konyaspor’un bugüne kadar Ziraat Türkiye Kupası’nda iddialı olmadığını ifade etti.

Hazırlık maçı dahil olsa hiçbir maçı küçümsemediklerini, iddialı olmamalarının Galatasaray maçını önemsemedikleri anlamına gelmediğini anlatan Şan, şöyle devam etti:
"Biz, iki oyuncumuzu da Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası’nda sakat verdik. Neden, çünkü önem verdiğimiz için. Galatasaray maçı da zor olacak. Türk Telekom Arena’ya konuk olacağız. Ben tur için ümitliyim. Takımımız sahaya kazanmak için çıkacak. Galatasaray’ı da eleyeceğimizi düşünüyorum."

AA

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ateş çemberinden, hedefi, ilk, kocaman’ın, kurtulmak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Hayali, hedefi olmayanlar utansın" Seth Haber Arşivi 0 08 Kasım 2014 20:59
Söylenti: "Sony'nin Project Morpheus'taki Fiyat Hedefi 249 - 299 Dolar Arası" RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 20 Mart 2014 00:34
"Zaman tüneli"nden kurtulmak! Deep Facebook Haberleri 0 03 Şubat 2012 18:02
"Yaşlı hücrelerden kurtulmak, bedenin daha yavaş yaşlanmasını sağlayabilir" Deinonychus Sağlık Köşesi 0 04 Kasım 2011 23:08