IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mayıs 2015, 12:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
LuaLua'nın ikinci sarıdan atılması gerekir miydi?




Galatasaray, 1 gol attı; 7 puan birden kaptı. Fenerbahçe ve Beşiktaş hovardaca puan kaybederken Galatasaray zirve yarışında neredeyse yalnız kalacak duruma geldi. Dün akşam Fenerbahçe, bu akşam Beşiktaş şampiyon olacak gibi kesinlikle oynamadılar. Sanki lige havlu atmış bir takım hüviyetindeydiler. Şampiyon olmak istiyorsan, 90 dakika dur durak bilmeyeceksin. Mücadele hırsı ve azmini en yükseğe çıkaracaksın. Ayağa kafanı uzatacaksın. Takım oyununu ön planda tutup yardımlaşmadan örnekler vereceksin. Ben değil biz olacaksın. Bir kişilik değil tam 5 kişilik oynayacaksın. Final haftaları işte böyle oynanmalıydı. Ama maalesef beceremediler. Ben tabi hakem yönüne bakıyorum ama futbol oyununu yorumlarken de takımların mücadelesine de yer ayırıyorum.


Benim Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor veya bir başka takımla ilgim ancak futbolun içerisindeki bir unsur olarak ki o çok önemlidir, hakemleri objektif değerlendirmektir. Bu anlamda Beşiktaş'ın oyununu Fenerbahçe'nin oyununu eleştirirken Türk futbolu açısından bir değerlendirmedir. Türk futbolunun gelişimi açısından bir değerlendirmedir.

Bu maçı yöneten hakem Bülent Yıldırım ileri bir yaşta olmasına rağmen adeta genç hakemlere taş çıkarttı. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi, 90 dakika boyunca oyunu kontrol altında tutmasındaki en büyük faktördü. Akhisar'ın 14. dakikada attığı gol ofsayt değildi. Yardımcı hakemin kararı doğruydu. Beşiktaşlılar itiraz etti ama ofsaytı bozan Atiba'ydı.

Faul ve fena hareketlerde hakem son derece doğru işler yaptı. Biri çıkar da 'Bir iki faulü burda vermedin' derse e 'Bu kadar da bir iki faul ve hakem yanlışı olur' cevabını veririm. Çıkardığı sarı kartların hepsi doğruydu. LuaLua'nın ikinci sarıdan atılması gerekir miydi? Bana göre yanlış olurdu. Hakem de zaten pozisyona çok yakındı. Sadece faul vardı. 90+4'te Beşiktaş'ın Cenk Tosun vasıtasıyla attığı gol iptal edildi. Bu da kesinlikle doğru bir karardı, çünkü Cenk ofsayt pozisyonundaydı. Hakem Bülent Yıldırım'ı çok başarılı yönetiminden dolayı tebrik ediyorum.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
atılması, gerekir, ikinci, lualuanın, miydi, sarıdan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Lualua Akhisar Belediyespor'da Seth Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 01 Şubat 2015 23:54
Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'da Lualua'ya af yolu kapandı Seth Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 27 Kasım 2014 17:56
Sunucuya GGiren Clonelerin Oto Services'ler Tarafindan Atılması.. ad3m Unreal IRCd 4 12 Mayıs 2007 02:07
Sarıdan sonra kırmızı kar da yağdı kont_dracula Haber Arşivi 3 16 Mart 2006 12:11