IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2015, 21:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samuel Eto'o, Antalya'ya geldi




Transfer sezonunun bombasını Antalyaspor patlattı! Kırmızı-Beyazlı ekip, yılan hikayesine dönen Samuel Eto'o transferini resmen bitirdi.

Kamerunlu yıldız futbolcu, Kırmızı-Beyazlı kulübün yöneticileriyle birlikte Milano'dan özel uçakla Antalya'ya geldi.

İzdiham yarattı

Deneyimli golcüyü havaalanında çok sayıda Antalyasporlu taraftar karşıladı. Ancak Eto'o ilk aşamada taraftarların yarattığı izdiham nedeniyle kapıdan çıkamadı ve tekrardan içeri girdi. Başkan Gültekin Gencer, "Eto'o sizlerle tüm sezon zaten birlikte olacak" diyerek Kırmızı-Beyazlı taraftarları sakin olmaları yönünde uyardı. Samuel Eto'o bir kez daha dışarı çıkarak taraftarı selamladı. Ancak yoğun ilgiden dolayı tekrar içeri girdi!



'Başkan bize Ronnie'yi getir'

Daha sonra taraftarlar, Gencer'e 'Başkan bize Ronnie'yi getir' şeklinde tezahürat yaparak Ronaldinho'nun da transfer edilmesini istedi. Başkan Gencer ise gülümseyerek "Cumartesi" cevabını verdi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve kulüp yöneticileri ile birlikte özel uçakla Antalya’ya gelen Eto’o, havalimanından güçlükle ayrılarak, kalacağı otele gitti. Kendisini bekleyen taraftarların izdihama sebep olmasından dolayı iki kez VIP kapısından dönen Kamerunlu futbolcu, güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından kendisini bekleyen araca bindi. Antalyasporlu taraftarlar, yaktıkları meşaleler ve yaptıkları tezahüratlarla Eto’o’ya sevgi gösterilerinde bulunurken, Kamerunlu futbolcunun boynundaki Antalyaspor atkısı dikkati çekti.

'Eto’o bize ve projemize güvendi'

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Kamerunlu futbolcu Samuel Eto’o ile prensipte anlaştıklarını bildirdi. Ceylan, yaptığı açıklamada, bir süredir transfer etmek için görüşmeler yürüttükleri Eto’o’yu getirmek amacıyla kulüp başkanı Gültekin Gencer ve bazı yöneticilerin Milano’ya gittiklerini hatırlattı.

Uzun süren görüşmeler sonucunda Eto’o ile prensipte anlaştıklarını belirten Ceylan, "Türkiye ve Antalya için büyük bir transfer yaptık, taraftara hayırlı olsun. Eto’o bize ve projemize güvendi. Karşılıklı güven duygusu içinde transfer gerçekleşti" dedi. Eto’o’nun başından beri gelmeye gönüllü olduğunu ancak bazı sorunlar nedeniyle transferin geciktiğini vurgulayan Ceylan, "Sorunları ortadan kaldırınca transfer gerçekleşti. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Eto’o, uçakla bu akşam Antalya’ya gelecek. Antalya’da son görüşmeleri yapıp imza töreni düzenleyeceğiz" diye konuştu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 24 Haziran 2015, 22:00   #2
Çevrimdışı
IF ARGE
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Samuel Eto'o, Antalya'ya geldi




Helal olsun ?. ETO o nun ölüsü yeter. Antalyaspor A bu sene desene Samuel'e eto o rüzgârlı esecek Türkiye bazı yöneticiler sayesinde futbolcu Görüyor..

Antalya ya gitmiş biri olarak her futbolcunun gitmek istiyeceği bi şehir.

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 25 Haziran 2015, 11:30   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eto'o Antalya'da!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile birlikte Antalya Havalimanı'na geldi. Eto'o'yu karşılamaya gelen taraftarların "Başkan bize Ronnie'yi getir" diye tezahürat yapmasının ardından Gencer, gülümseyerek "Cumartesi" yanıtını verdi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Antalyaspor'un prensipte anlaşma sağladığı Samuel Eto'o, Antalya'ya geldi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve kulüp yöneticileri ile birlikte özel uçakla Antalya'ya gelen Eto'o, havalimanından güçlükle ayrılarak, kalacağı otele gitti. Kendisini bekleyen taraftarların izdihama sebep olmasından dolayı iki kez VIP kapısından dönen Kamerunlu futbolcu, güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından kendisini bekleyen araca bindi.

Antalyasporlu taraftarlar, yaktıkları meşaleler ve yaptıkları tezahüratlarla Eto'o'ya sevgi gösterilerinde bulunurken, Kamerunlu futbolcunun boynundaki Antalyaspor atkısı dikkati çekti.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



RONALDINHO'YU İSTEDİLER, 'CUMARTESİ' DEDİ!
VIP çıkışında toplanan taraftarların yarattığı izdiham nedeniyle çıkışta güçlük çekilmesinin ardından taraftarlara seslenen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Eto'o sizlerle zaten tüm sezon birlikte olacak" diyerek çıkış yolunu açmalarını rica etti.

Bunun ardından "Başkan bize Ronnie'yi getir" diye tezahürat yapan taraftarlara Gencer, gülümseyerek "Cumartesi" yanıtını verdi.

"ETO'O TAMAM SIRADA RONALDİNHO VAR"
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Kamerunlu oyuncu Eto'o'nun Antalya'ya gelmesinin ardından havalimanında basın açıklaması yaptı. Kırmızı beyazlı takımın Süper Lig'e yükseldikten sonra şehrin takıma sahip çıktığını anlatan Gencer, dünyanın en iyi oyuncusu seçilen futbolculardan Samuel Eto'o ile yapılan görüşmeler neticesinde anlaşmanın tamamlandığını dile getirdi. Eto'o'nun sözleşmesinde eski kulübüyle ve imaj hakları görüşmeleri nedeniyle anlaşma sürecinin uzun sürdüğünü dile getiren Gencer, "Sıradan bir transfer değil Samuel Eto'o transferi. Antalyaspor'un menfaatine olan imaj anlaşmaları 24 saat sürdü" dedi.

"UÇAK KİRALAMADA DESTEK İSTEDİK"
Kamerunlu golcünün transfer görüşmesi için İtalya'ya özel uçakla gittiklerini belirten Gencer, "Yola çıkarken Antalyamızdan ender yetişen sayın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na, Ramazan ayı nedeniyle uçaklar bakımda olduğu için destek istedik. Bize uçak kiralamasında yardımcı oldu. Antalya'yı çekemeyenler var ki bunu bakanlık devlet uçağıyla tahsis edilmiş gibi haberini yaptılar. Antalya üzerinden karalama yaptılar" diye konuştu.

"HİÇ DÜŞÜNMEDEN 'TAMAM' DEDİ"
Transfer görüşmeleri sırasında çıkan haberlerden üzüntü duyduğunu ve 'Eto'o transferi yattı', 'Eto'o bitmedi' gibi söylemleri eleştiren Gencer, "Yıllar sonra Oktay Derelioğlu'nun 'Eto'o bitmiş' sözü konu oldu. Eto'o transferi bizim için çok önemliydi. Futbolcular transfer olacağı ülkeler ile ilgili araştırma yapıyor. Antalya'ya daha önce tatile geldiği ve beğendiği için arkadaşlarından aldığı bilgiyle Eto'o hiç düşünmeden 'tamam' dedi. Havaalanına bizzat eşiyle geldi ve bize teslim edildi" diye konuştu.


CEZAYİRLİ M'BOLHI VE RUMEN YILDIZ...
Antalyaspor'un Ronaldinho'yu da renklerine bağlamayı hedeflediğini anlatan Gencer, "Yarın da iki starımız geliyor. Son dünya kupasının en iyi kalecisi seçilen Cezayirli M'Bolhi yarın Antalya'da. Başka bir sürprizimiz var. Rumen bir yıldız geliyor. Ronaldinho'nun kardeşi İstanbul'a geldi. Bize ses kaydı gönderdiler ve Ronaldinho, Antalya için Cumartesi İstanbul'a geleceğini söyledi" dedi.

Gencer, Eto'o'nun yarın sağlık kontrolünden geçeceğini Cuma günü de imza töreni yapmayı planladıklarını söyledi.

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o ile prensipte anlaştıklarını söyledi.

Ceylan, bir süredir transfer etmek için görüşmeler yürüttükleri Eto'o'yu getirmek amacıyla kulüp başkanı Gültekin Gencer ve bazı yöneticilerin Milano'ya gittiklerini hatırlattı.

Uzun süren görüşmeler sonucunda Eto'o ile prensipte anlaştıklarını belirten Ceylan, "Türkiye ve Antalya için büyük bir transfer yaptık, taraftara hayırlı olsun. Eto'o bize ve projemize güvendi. Karşılıklı güven duygusu içinde transfer gerçekleşti" dedi.

Eto'o'nun başından beri gelmeye gönüllü olduğunu ancak bazı sorunlar nedeniyle transferin geciktiğini vurgulayan Ceylan, "Sorunları ortadan kaldırınca transfer gerçekleşti. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Eto'o, uçakla bu akşam Antalya'ya gelecek. Antalya'da son görüşmeleri yapıp imza töreni düzenleyeceğiz" diye konuştu.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
antalyaya, etoo, geldi, samuel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samuel Morse Biyografisi - Samuel Morse Hayatı - Samuel Morse Kimdir - Samuel Morse AftieL Ressamlar 1 15 Ocak 2024 17:00
Xavier Samuel AftieL Oyuncular / Yönetmenler 0 11 Mayıs 2014 19:17
Samuel morse AftieL Bilim Adamları 0 10 Mayıs 2014 02:45
Antalya'da Depremin Ardından 13 Sarsıntı Meydana Geldi MasteR06 Haber Arşivi 0 28 Aralık 2013 23:30