IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Haziran 2015, 03:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Antalya'da Eto'o rüzgarı




Eto’o rüyasını büyük çabalar sonucunda gerçeğe dönüştüren Antalyaspor Yönetimi, dün Kamerunlu süperstara imza attırdı. Basın önünde bir tören yapılmadı. Çünkü Kırmızı-Beyazlılar, 35 yaşındaki futbolcunun Antalyaspor’a gelişini şova dönüştürme amacında. Bu kapsamda da şehrin plaka numarası olan 7 Temmuz’da statta görkemli bir törenle imza attırmak istiyor. Eto’o ile tüm konularda anlaşan ve bunu resmi sözleşmeye de döken Antalyaspor Yönetimi, oyuncuyu dün sağlık kontrolünden geçirdi, ardından yapımı devam eden stadı gezdirdi. Bitme aşamasında olan ve koltuk montajı henüz yapılmayan statta Eto’o, kulüp yöneticileri ile stat yetkililerinden bilgi aldı. Eto’o’nun, gelecek sezon forma giyeceği stadı çok beğendiği belirtildi.

‘Gol kralı olursa’

Transferin detayları hakkında dün açıklamalarda bulunan başkan Gültekin Gencer, şunları söyledi: Kulübüyle olan sözleşmeleri ve imaj sözleşmeleri nedeniyle görüşmeler biraz uzadı. Zorlu bir süreçti ama Eto’o buraya gelmek istedi. Zaten en başında bunu onun ağzından duymasaydım, hareket etmezdim. Daha önce Antalya’ya tatile gelmiş ve çok beğenmiş. Sözleşmesinde öyle ekstra maddeler yok. Gol kralı olursa ve şampiyonlukta ekstraları olacak.”

‘Şimdi sıra Roni’de’

Cezayir Milli Takımı file bekçisi M’Bolhi ve Samsunspor’un başarılı forveti Mbilla ile de anlaşmaya vardıklarını açıklayan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, taraftarın sabırsızlık beklediği bir diğer isim Ronaldinho hakkında da önemli bilgiler verdi. Gencer, “Cumartesi günü (yarın) Ronaldinho’nun Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Yapacağımız görüşmeler sonrasında netlik kazanacak. İmza töreninde onun da olması için elimizden geleni yapacağız.”

Avrupa basınında gündem Antalya

Eto’o’nun Antalyaspor’a transferi, Avrupa’nın önde gelen gazetelerinin internet sitelerinde yer buldu. İtalyan Corriere dello Sport transfer haberini, “Süper Lig’e yeni yükselen Antalyaspor’un yeni yıldızı Eto’o” sözleriyle duyurdu. İspanyol Marca, 34 yaşındaki Eto’o’nun İspanya, İtalya, İngiltere ve Rusya’nın ardından 5. farklı ligde top koşturacağına dikkat çekti. L’Equipe’te Eto’o’nun Türkiye’de oynamak için İtalya’dan ayrıldığı ifade edildi. FIFA ise “Eto’o, Antalyaspor macerasına başlıyor” başlığını kullandı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
antalyada, etoo, rüzgarı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
MHP'de İstifa Rüzgarı! Rhytia Haber Arşivi 0 30 Ocak 2014 21:07
Yaz Rüzgarı Liaaa Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 18 Şubat 2012 15:45