IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2015, 15:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hikmet Karaman: 15 yıl aynı hatalar yapılır mı




Mehmet Cengiz Tesislerinde açıklamalarda bulunan Hikmet Karaman, maçta ilk golden önce Serkan'ın Kweuke'ye vurarak faul yaptığını, yan hakemin bunu görmediğini, hakem İlker Meral'in de buna müsaade ettiğini söyledi. Hikmet Karaman, aynı pozisyonun devamında takımı aleyhine penaltı verildiğini hatırlatırken şunları söyledi:

"Hakem hata yaptı, diyelim. Sonrasında lehimize 2 penaltı pozisyonu verilmedi. Yayıncı kuruluşun kale arkası çekimlerine bir baksınlar. Orhan'a kendini yere attı, diye sarı kart verildi. Ben de ilk önce öyle zannettim ama tekrar izleyince Wederson'un Orhan'ı ittiği ortada. Sarı kartı olsa ikinci sarı karttan kırmızı kart görecek ve haftaya kadroda olmayacak. İlker Meral bu maçın kasetini alacak güzelce inceleyecek. Bundan sonra aynı hataları yapmamaya çalışacak. Ben de hata yapıyorum ve hatalarımı düzeltmeye çalışıyorum. 15 yıldır hakemlik yapıp aynı hatalar yapılır mı? Hata yapıyorlar dinlendirme cezası alıyorlar. Bu olmaz. Dinlen bir daha gel. Biz hata yaptığımızda yönetimler bize, (seninle yollarımızı ayırıyoruz) diyor. Bir futbolcum sürekli hata yaparsa, onu oynatmam. 10-15 yıldır düdük çalan hakemler her yıl 3-4 kez dinlendiriliyorsa, bu olmaz. Yeni hakemler gelsin. Onlar birkaç hata yapınca birkaç yıl sonra iyi hakem olurlar. Olmuyorsa bir başkaları arkadan gelsin. Hakem, maç içerisinde sonuca etki eden faktör oldu. Şimdiye kadar da hakem hataları yaşadık ama konuşmadık. Ama bazı hakemlerin geçmişindeki hataları bildiğim için hatalarını görünce konuşacağım. Sürekli hata yapan hakemi, dinlendir, diye bir şey olmaz. Buna dikkat edilmesi lazım."

"Trabzonspor'a telafi için çıkacağız"

Hafta sonu karşılaşacakları Trabzonspor'un iyi bir takım olduğunu belirten Hikmet Karaman, bu konuda şunları söyledi:

"Yeni bir yönetim geldi. Yeni bir motivasyon var. Futbolcular olaya daha farklı bakacaklar. Kendi sahamızda oynayacağız. Geçen hafta ligde üst sıralara tutunma maçımızı kaybettik. Hala o şansa sahibiz. Bu şansı da değerlendirmek istiyoruz. Ama rakibimize saygı gösteriyoruz. Rakibimizde kaliteli oyuncu sayısı fazla. Bizde de var ancak onlarda daha fazla. Buna göre çalışma planı yaptık. Geçen hafta aldığımız mağlubiyeti telafi etmek için hepimiz bütün mücadelemizi ortaya koyacağız."

İlk yarıda hedef en az 6 puan

İlk yarıda kalan 3 haftada ortada 9 puan olduğunu hatırlatan Hikmet Karaman, son olarak, "Burada ne kadar puan alacağımız bizim elimizde. 9 puan almak isteriz. Olmadı 7, o da olmadı 6 puan alalım. 14 maçta 4 mağlubiyet aldık. Bu sınırı aşmamamız gerekiyor" diye konuştu.

Ahmet İlhan: Galip gelmek istiyoruz

Ahmet İlhan ise Mersin İdmanyurdu karşısında beklemediklerini bir mağlubiyet aldıklarını belirtirken şöyle dedi:

"Trabzonspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Mersin İdmanyurdu maçında yaptığımız hataları anlatıldı. Futbol hatalar oyunu. Herkes hata yapabilir. Hatalardan dolayı yediğimiz goller üzerinde durduk. Benzer hataları tekrarlamayarak Trabzonspor maçına daha motiveli bir şekilde çıkıp evimizde galip gelmek istiyoruz."

Trabzonspor hazırlığı sürüyor

Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da sakatlığı bulunan Eren Albayrak tedavi için Ankara'ya gitti. Yeşil mavililerde hafif sakatlıkları bulunan Viera ve Dhurgham İsmael takımdan ayrı koşu yaptı. Hikmet Karaman, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı top çalışması yapan yeşil mavili takımına sık sık uyardı.

Muhammet KAÇAR / RİZE,(DHA)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
15, aynı, hatalar, hikmet, karaman, , yapılır, yıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hikmet Karaman: Bu daha başlangıç Seth Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 20 Aralık 2014 14:31
Hikmet Karaman, Rizespor'da Desmont Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 11 Aralık 2014 18:28