IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2021, 23:17   #1
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Marius Sumudica'dan Galatasaray maçı öncesi açıklama:





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Marius Sumudica'dan Galatasaray maçı öncesi açıklama: "Sadece sahadaki futbol konuşulsun..."

Spor Toto Süper Ligin 14'üncü haftasında 28 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.
Süper Lig'de geride kalan 3 maçı kaybeden Yeni Malatyaspor, 14'üncü haftada sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Kötü gidişatı durdurarak, çıkışa geçmek isteyen sarı siyahlılar, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde, teknik direktör Marius Sumudica nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden savunma oyuncuları Sadık Çiftpınar ve Wallace Fortuna Dos Santos ile kaleci Abdulsamed Damlu katılmadı.

Medipol Başakşehir maçında sakatlanan ve tedavisi devam eden ileri uç oyuncusu Benjamin Tetteh ise antrenmanda yer aldı.

Antrenman öncesi futbolcularıyla antrenman sahasında 15 dakika süren bir toplantı gerçekleştiren teknik direktör Marius Sumudica, bazı uyarılarda bulundu.

Rumen teknik adamın oyuncularına, 'Geride kalan 3 maçı unutun. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Önümüzde Galatasaray maçı var. Tamamıyla bu maça odaklanmanızı istiyorum' dediği öğrenildi.

Rumen hocanın toplantısının ardından futbolcular, düz koşuyla antrenmana başladı. İstasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, pas ve top kapma çalışmasıyla antrenmana devam etti. Kalecilerin takımdan ayrı çalıştığı antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan golcü oyuncu Benjamin Tetteh ise kondisyonerin gözetiminde takımdan ayrı bireysel çalışma gerçekleştirdi.

"SADECE SAHADAKİ FUTBOL KONUŞULSUN"

Rumen teknik adam, şu ana kadar hiç konuşmadığını belirterek, "Herhangi bir şekilde sarı ya da kırmızı kart görmedim çünkü Sumudica değişti. Bir skandal yapmak istemiyorum ama konuşmanın zamanı geliyor" dedi.

Sumudica, Pazar günü sahalarında Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin "Gazete ve televizyonları takip ediyorum Galatasaray-Fenerbahçe derbisindeki hakemle ilgili sıkıntı ve şikâyetler dile getiriliyor. Ben bazı yerlerden rica ediyorum hiçbir şekilde bu baskılara gelmeden, Malatya'ya kendilerini şartlayıp gelmesinler. Galatasaray büyük ve güçlü bir takım, buraya gelsin ve sahadaki futboluyla bizi yensin, bizde tebrik edip gönderelim. Bizde futbolumuzla yenersek, onlar bizi tebrik etsinler. İki taraf içinde hiçbir şekilde hakemin veya bazı tarafların yardımına ihtiyaç duymadan maçın geçmesini diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.


__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
sumudica


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Marius Sumudica gece hastaneye kaldırıldı Risque Spor Haberleri 0 25 Aralık 2019 11:27
PSG - Galatasaray maçı öncesi son dakika. Risque Galatasaray 0 10 Aralık 2019 10:11
Kayserispor, Marius Sumudica ile Yollarını Ayırdı SLyther Spor Haberleri 0 16 Mayıs 2018 17:36