IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2022, 22:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İlhan Palut: Maçı bitirecek çok net pozisyonları değerlendiremedik




İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Oyuncular gerçekten çok iyi mücadele etti ve ciddiyetlerini korudu.



İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Oyuncular gerçekten çok iyi mücadele etti ve ciddiyetlerini korudu. Skor avantajını ele aldık ama onun dışında maçı bitirecek çok net pozisyonları değerlendiremedik. 1-0 Beşiktaş'ı oyunda tuttu. Son 15 dakika baskı dozajını artırdılar ve korner golüyle beraberliği yakaladılar" dedi.
Spor Toto Süper Lig'in son haftasında İttifak Holding Konyaspor deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirten Palut, "Geçen hafta itibarıyla ligdeki konumumuz 3. olarak netleşti Konferans Ligi'ne gideceğiz. Şampiyonlar Ligi için çok matematiksel durumlar da vardı. Son maç her ne kadar sıralama, puan kaygımız olmasa da buraya güzel sezon finali yapmaya, tekrar Konyaspor'un futbolunu böyle bir platformda göstermeye geldik. Oyuncular gerçekten çok iyi mücadele etti ve ciddiyetlerini korudu. Skor avantajını ele aldık ama onun dışında maçı bitirecek çok net pozisyonları değerlendiremedik. 1-0 Beşiktaş'ı oyunda tuttu. Son 15 dakika baskı dozajını artırdılar ve korner golüyle beraberliği yakaladılar. Gönül isterdi ki kazanarak bitirelim" diye konuştu.
"OYUNCU GRUBUNU KORUMAK İSTİYORUM"Gelecek sezonki yapılanma hakkında da bilgiler veren Palut, "Bugün çok kötü oynadık ama bu oyuncunun bireysel performansıyla kazandık dediğimiz maçımız yok. Tamamen takım oyununa yönelik oynadık. Türkiye Kupası, çok zor bir lig ve bunun üstüne 3 ön eleme içeren inşallah geçersek Konferans Ligi var. Burada ilk temennim yaklaşık 1 seneyi aşkın bir süredir çalıştığımız, onların ne yapacağımı bildiğim oyuncu grubunu korumak istiyorum. Futbol bir ekonomi, oyuncularında kariyerleri var. Bu benim teknik temennim. Bunun yanında bizi sonuca götürebilecek, sahada takımın kalitesini daha yukarı çıkaracak oyuncularla da ekonomimiz el verdiği doğrultuda transfer çalışmaları yapacağız. Yönetimle geçen haftadan beri görüşmelerini yapıyoruz. İnşallah iyi oyuncularla destekleyerek o platformlarda güzel iş yaparız" şeklinde konuştu."ABDÜLKERİM KESİN KALMALI RAPORUNU VERDİM"Abdülkerim Bardakcı'nın transfer konusuna değinen Palut, "Ben sadece teknik anlamda düşünüyorum. Abdülkerim Bardakcı kesin kalmalı raporunu düştüm. Bu teknik rapor. Futbolun bir ekonomik boyutu var. Oyuncunun ne istediği önemli. Bütün bu bileşenler çok önemli. Ben Abdülkerim ile 1 sene daha çalışmak isterim. Önümüzdeki zor sezonda takımımıza katkı versin isterim. Gider ya da gitmez ben bilmiyorum" açıklamasında bulundu.
Demirören Haber Ajansı / Ali Danaş - Spor

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İlhan Palut: "İkinci yarı buradan puanla ayrılmayı hak etmedik" CORDON BLEU Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 20 Mart 2022 21:55
İlhan Palut: "İkinci sıra gerçekçi bir hedef olarak görünüyor" CORDON BLEU Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 22 Şubat 2022 23:00
İlhan Palut: "Çok değerli bir 3 puan aldık" CORDON BLEU Süper Lig (Anadolu Takımları) 1 23 Ocak 2022 21:46
İlhan Palut: "Bu galibiyet puansal motivasyonumuzu artırma adına önemliydi" CORDON BLEU Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 23 Ekim 2021 23:00
Emzirme pozisyonları Dilara Aile Evlilik ve Çocuklar 0 21 Eylül 2010 14:14