IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Aralık 2022, 17:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu sözler çok konuşulur! Volkan Demirel'den tartışma başlatacak alkol çıkışı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hatayspor'un hocası Volkan Demirel'den çok konuşulacak açıklamalar geldi. Demirel oyunculara karşı katı kurallarının olmadığını belirtirken buna çarpıcı bir örnek verdi. Demirel, "Oyuncum benim kampımda da bir kadeh içebilir. Bir kadehten kimse sarhoş olmaz" dedi.
Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, yaptığı açıklamalarla gündemi salladı. Tivibu Spor'a konuşan Demirel'in oyuncuların içki içmesiyle ilgili kullandığı sözler hayli dikkat çekti.
"BEN SAVUNMA ÇALIŞTIRIYORUM"

Kendi oyun tarzının fiziksel çalışmaya dayandığını ifade eden Demirel, "Ben biraz daha fizik ve savunma çalıştırıyorum şu anda. Çünkü kadromuz buna uygun. Belki oyuncularımızın pek hoşuna gitmiyor ancak doğru olan bu. Geriden oyun kurmaya kalkıp çok fazla gol yiyorsam o sistemi tercih etmem" dedi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

"YABANCI SERBEST BIRAKILMALI"

Yabancı kuralının serbest olması gerektiğini vurgulayan Demirel, "Yabancı sayısının serbest bırakılması gerektiğini düşünüyorum. Planlama ile ilgili bir şey. Siz bir şeyi bir sayıda tutarsanız, insanlar o sayıyı tutturabilmek için uğraşıyor. Sayılarla kısıtlamak yerine herkesin kendi yorganına göre ayağını uzatması gerekiyor" şeklinde konuştu.
"BİR KADEH İÇEBİLİR"

Kendisinin katı kuralları olmadığını belirten Demirel'in alkolle ilgili yaptığı çıkış ise hayli dikkat çekti. Alkol konusuyla ilgili Demirel, "Futbolcu Volkan olarak şu anki hoca halimle çalışmak isterdim. Çünkü takımlarımda rahatlık var. Kimseye hiçbir şey dayatmıyorum. Oyuncu normal hayatında bir kadeh birasını veya şarabını içebiliyorsa benim kampımda da içebilir. Bir kadehten kimse sarhoş olmaz. Benim takımlarımda rahatlık var. Mesela burada kamptayız 10 gündür, şu saatte yatın, şu saatte kalkın. Çevre otellere eşini getirenler de var. Normal yaşantısını burada yaşatmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.



haberler.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Avustralya Parlamentosu'nda gergin dakikalar: ‘Sömürgeci Kraliçe’ çıkışı tartışma yarattı Feronia Dünyadan Haberler 0 01 Ağustos 2022 14:49
Volkan Demirel yeşil sahalara veda etti! Zeynep Demirel'in bağlılık sözleri taraftarı duygulandırdı Emre Fenerbahçe 0 04 Eylül 2019 01:54
Bambaşka bir Volkan Demirel Seth Fenerbahçe 0 10 Temmuz 2015 18:12
Volkan Demirel'den suç duyurusu Desmont Milli Takımlar 0 21 Kasım 2014 20:20