IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2018, 10:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sentetik Buz Pisti Sistemleri




Sentetik buz pisti sahaları tamamen yapay bir malzeme olan buz pisti panelleri ile inşa edilmektedir. Son teknoloji kullanarak üretilen “Ez Glide 350” buz pisti panelleri ile yapay buz pistlerinin yapımı kısa sürede gerçekleşmektedir. Sentetik buz pisti panelleri modüler bir yapıda olduğundan dolayı kısa sürede uygulanarak buz pisti hizmete açılmaktadır. Özel polimer malzemeler kullanılarak üretilen sentetik buz pisti panellerinin her hangi bir soğutma maliyeti de bulunmamaktadır.

Sentetik Buz Pisti Yapımı

Sentetik buz pisti yapımı için düz bir araziye ihtiyaç vardır. Eğer engebeli bir arazi varsa öncelikle bu arazi yüzeyine beton atılarak düzeltme çalışmaları yapılmalıdır. Arazi uygun hale getirildikten sonra sentetik buz pisti panelleri direkt olarak zemin üzerine uygulanmaktadır. İsteğinize uygun olarak farklı kalınlıklarda bulunan Ez Glide 350 sentetik buz pisti panelleri 6.52 mm, 9.50mm, 12.7mm, ve 19mm olarak farklı çeşitlere sahiptir. Arazinin koşuluna göre tercih edilen sentetik buz pisti panelleri hakkında bilgiye sahip değilseniz yetkili servisteki personellerimizin yönlendirmesini dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Sentetik Buz Pisti Bakımı

Sentetik buz pistlerinin bakımı hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşir. Buz pisti işletmesi sırasında yüklü maliyetlere ihtiyaç duymayan sentetik buz pistlerinin bakımı da bir hayli kolaydır. Günlük, haftalık ve aylık periyodlar halinde buz pisti zemin üzerinde süpürülme işlemi yapılarak sentetik buz pisti solüsyonu kullanılmalıdır. Sentetik buz pisti sahanızın büyüklüğüne göre buz pisti temizleme araçlarını tercih etmeniz size zamandan tasarruf sağlayacaktır. Sentetik buz pisti zemini üzerine solüsyon uygulanmasının amacı sürtünme kuvvetini azaltarak rahat bir kayak keyfi sunmaktır. Bundan dolayı düzenli olarak sentetik buz pisti solüsyonu uygulanmalıdır.

Sentetik buz pisti maliyet analizini yaptırarak size en uygun buz pistini Buzlu Spor’a yaptırabilirsiniz. Eğer ki buz pisti yapımı için gerekli bütçeye sahip değilseniz buz pisti kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Buz pisti yapımında ve kiralamasında teknik yardım almak ve detaylı bilgi edinmek için Buzlu Spor ile iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: Sentetik Buz Pisti - Buz Pisti Sistemleri ve İşletmeciliği


Konu PauL tarafından (19 Nisan 2018 Saat 10:21 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
buz pisti, buz pistleri, sentetik buz pisti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sentetik Yakıtlar PySSyCaT Çevre Terimleri Sözlüğü 0 29 Eylül 2014 15:01
Sentetik et ürettiler! DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 21 Şubat 2012 00:10
Sentetik biyolojide dünyayla yarışıyoruz! KarakıZ Bilim Dünyasından Son Haberler 0 29 Eylül 2011 22:54