IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ocak 2010, 20:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nazi Katliamı




İsrail'i kurmak için her türlü katliamı meşru sayan Siyonistler, Almanya’daki Musevilere katliam yaparak Filistin topraklarına gönderilmesi için Nazilerle işbirliği yapmış.

Siyonist İsrail’in Filistin ve Ortadodoğu’da yaşattıkları büyük acı ve sorunlar Filistin Halkıyla Dayanışma Derneği’nin düzenlediği konferansta tartışıldı.

FHKC Siyasi Büro Milli Konsey Üyesi Leyla Halid’in de konuşmacı olarak katıldığı konferansın açılışı Filistin Halkıyla Dayanışma Derneği Başkanı Füsun Bandır'ın konuşmasıyla yapıldı.
Filistin halkıyla Türk halkının gönülden birbirlerine bağlı olduklarını belirten Bandır, “Ancak toplumumuzda Filistin’de neler olup bittiği konusunda net bir bilgi yok. Bir konferans hazırlamak istediğimizde akademik çalışmaların çok eksik olduğunu gördük. Filistin konusunda yazılı kaynak bulmak konusunda çok zorlandık. İsrail siyonizminin topraklarını gaspederek sürgüne gönderdiği 9,5 milyon mülteci var.Bugüne kadar yapılan barış görüşmelerinin hiçbirinde İsrail mültecilerin geri dönüş hakkını kabul etmemiştir” dedi.

"İSRAİL'İN ŞİDDETİ HER DİNE VE İNSANLIĞA"

Türk devrimciler için Filistin’in bir rüya olduğunu belirten gazeteci-yazar Memik Horozlu, “Bugün bölgede yaşanan sorunlara Filistin sorunu yerine İsrail sorunu demeliyiz. 2 bin yıl önce topraklarından sürülmüş ve dünyaya dağılmış bir halkın Filistin topraklarında yeniden devlet kurması için dış güçlerin, emperyalist güçlerin desteği şarttı. Kuruluş aşamaısnda bu destiği Emperyalist İngiltere verdi. Günümüzde de İsrail’in Filistin’in kalbine saplanmış bir hançer olarak durmasını bölgede emperyalist emelleri olan ABD sağlamaktadır” dedi.

Yahudilerin soykırım kavramını kullanarak başka halklara soykırım yapmayı kendilerine meşru hak olarak tanıdıklarını belirten Horozlu, “Biz İsrail’de soykırıma uğramış bir halkın psikolojisi yerine, soykırım yapmayı kendileri için bir hak olarak gören bir halkın psikolojisi ile karşı karşıyayız. İsrail dünyada anayasası olmayan birkaç devletten biridir. İngiltere’de anayasanın yerini gelenekler alıyor. Ancak İsrail’de hiçbir kural yok. İsrail kendisine bir Yahudi devleti diyor. İsrail’in şiddeti sadece İslam'a ve Müslümanlara karşı değil, her din ve insanlığa karşıdır” şeklinde konuştu.

Gazze katliamının da İsrail devletinini katliamlarını anti semitist söylemle berteraf etme taktiğini kullandığını gösterdiğinibelirten Horozlu, “İsrail devletinin yaptığı katliamları eleştirmek anti semitiklik değildir. Bu katliamları görmezlikten gelmek ve meşru saymak asıl anti semitikliktir” dedi.



İsrail devletinin kurulma fikrinin bin sekizyüzlü yılların ortalarında gündeme geldiğini anlatan İsmail Essadi ise, Filistinde Yahudi devleti tezini ilk önce Yahudi olmayan Siyonistlerin dillendirdiğini söyledi. Siyon’un Kudüs etrafında bulunan bir dağ odlunu belirten Es Sadi, "Siyonist hareket 20. yy başlarında Theodore hertz tarafından geliştirilmiştir. Hertz ilk başlarda Yahudilerini bulundukları toplumla entegrasyonu savunuyor. Yahudi devleti için Arjantin, Medin, Aras ve Filistin projeleri üretildi. Diğer projeler tutmadı Büyük İsrail projesini yaşatmak için Filistin’de karar kılındı. Başta İngiltere Uganda da Siyonist devlet kurmayı düşünüyor. Siyonist önderler, ‘Kudüssüz devlet, sağ kolu olamyan devlettir sözüyle” Kudüs’te ısrar ediyorlar. Topraksız bir halk halksız bir toprakta olmalıdır tezi gereği. Arapların toprakları işgal edilerek, 9,5 milyon Filistin’li mülteci durumuna getirilmiş, bu insanların topraklarına ise Yahudi yerleşimciler yerleştirilmiştir” şeklinde konuştu.



SİYONİST NAZİ İŞBİRLİĞİ

Hollandalı araştırmacı Peter Edel, İsrail devletinin kurulabilmesi için Nazilerin gerçekleştirdiği Yahudi soykırımına ihtiyaç olduğunu belirterek, Nazileri soykırım hakkında Siyonistlerin teşvik ettiklerini anlattı. Nazizmin Avrupa’da yayılmasında Siyonist parmağı olduğunu iddia eden Edel, "Siyonistler Nazilerle işin başında işbirliği içine girdiler. Almanya’daki Yahudilerin sürülmesini, topraklarından olan bu insanların da Filistin’de toplanmasını istiyorlardı. Bu yüzden soykırımı desteklediler. Almanya’dan kovulan Yahudiler 1930’dan ibitaren Filistin’e yerleştirilmeye başlandı. 1948’de İsrail devleti kurularak Araplar kendi topraklarından sürüldüler. 967 savaşı işgal topraklarını artırdı. Siyonistler Yahudilerin birlik olabilmesi için ortak bir düşmanlarının olması şarttır. O düşmanı oluşturmak için de Filistinlilere insanlığa sığmayacak her türlü işkence ve zulmü uygulamaktan çekinmiyorlar. Bugün İsrail’de işbaşına gelenler en ırkçı gruplardır" dedi.

Edel, Siyonist işbirliği işinde yıllar yılı Almanya’da paralarını bir bankaya yatıran Yahudilerin, Filistin’de bütün paralarını çekme garantisi verildiğini, Hatta, Almanya’yı terk etmeleri karşılığında Yahudilerin hesabına yatırılan paraları Filistin’de bir bankadan çekebilme şartının konulduğunu hatırlattı..

Siyonistlerin Filistine yerleştirmek istedikleri Yahudilerin ise seçme olduğuna vurgu yapan Edel, Filistin’e gitmek isteyen bir çok hasta Yahudi'nin bu girişimlerinin önüne geçildiğini, Yahudilerin en iyi ve en sağlıklılarının Filistin topraklarına yerleştirilmeye çalışıldığını söyledi.

Siyonistlerin Yahudi kıyımını teşvik etmelerinin örneğine Macaristan'da da rastlandığını belirten Peter Edel şöyle devam etti: "2. Dünya savaşı sonuna kadar Macaristan’da Yahudiler için sürgün veya kötü muamele yaşanmamıştır. 2. Dünya savaşı sonrasında Macaristan’da da Siyonistlerin desteğiyle Yahudi kıyımı yaşanmıştır. Yahudi katliamını savunan Kestner daha sonra İsrailde bir kahraman oldu. Kestner, bin 600 sağlıklı Yahudi'nin Filistin’e gönderilmesi karşılığında 800 bin Yahudi'nin sürülmesi ve yok edilmesine yeşil ışık yakmıştır."

İsmail Zelvi

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
katliami, katliamı, nazi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nazi kampında unutulduk MasteR06 Haber Arşivi 0 17 Mart 2014 11:03
Nazi kamplarının dağılışı! Zen Tarih 0 17 Kasım 2012 20:47
Polonya'da Nazi Uygulamaları efLatun Tarih 0 26 Mart 2012 21:23
Nazi'at Spammer KURAN-I KERİM TEFSİRİ 0 21 Temmuz 2009 17:16