IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

66Beğeni(ler)

 
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme: Değerlendirme: Toplam 1 oy almıştır,  ortalama Değerlendirmesi 1,00 puandır. Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09 Kasım 2015, 21:35   #14
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yeni nesli nasıl yetiştireceğiz bunu dert ediyoruz.?




xqw Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
AKP'ye oy vermeyen alkolik ve mini etek mi giyiyor?

AKP'den önce alkol alıp mini etek mi giyiyordun?

Kastım o değildi aslında ama oraya çekilmesi olası bir cümle size hak veriyorum. AKP hükümeti genelde dinci gençlik oluşturma noktasında eleştiri alıyor ve buna karşılık olarak da tepki olarak inadına mini etek, dekolte söylemleri ve Atatürk'ün askerleriyiz sloganı eşliğinde alkol alıp kendinden geçen gençlik gözümün önüne geldi bir an ve bana göre de asıl dert edilmesi gerekenler bunlar olduğu için siz bu cümleler döküldü klavyemden..


Regex Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Selin'cim, bana RTE'ye körü körüne bağlı olmadığını, yeri geldiğinde Taner Yıldız'ı falan eleştirdiğini, RTE ne biçim üslup kullanıyor diye sorguladığını, tam olarak AKP'li olmadığını, doğru bildiğini savunduğunu söyledin; AKP'ye de oy veremediğini söylemedin oy vermedim dedin, ama ben o kısmı yanlış anlamış da olabilirim. Sonuç olarak makarna-kömür mevzusu hiçbir fikriyatı olmayan insanlar için geçerli, senin düşüncelerin AKP doğrultusunda olsa bile eleştirel yaklaşabildiğine göre "sorun yok" derken yukarıda bunu ifade etmeye çalışmıştım.

AKP'li olmayanların alkolik, edepsiz vb. biçimde (senin şu an yaptığın gibi) nitelendirilmesi nasıl yanlışsa AKP'ye her oy verenin de kömür ya da makarna için oy verdiğini savunmak yanlıştır. Ben bu noktada objektif olabiliyorum, umarım sen de RTE gibi AKP'ye oy vermeyenlerin tamamının din düşmanı, ahlaksız, edepsiz olduğu sanrısına kapılmazsın. Senin dobralığını hâlâ seviyorum ama sapla samanı ayıralım.

Sen kaçırmışsındır o ince ayrıntıyı ya da ben yazarken kaçırmışımdır ama diğer birkaç konu altında da veremediğimden bahsetmiştim. Dediklerinin hepsi doğru ki, ben RTE'ye laf söylediğim için hain lafı bile yedim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yalnız bu olması gereken değil midir? Tüm parti bazında hiç kimsenin bir ideolojinin kölesi olmaması ve olaylara elinden geldiğince objektif yaklaşabilmesi gerekmez mi? Sonuçta o kişiler de insan ve hata yapabilecek, zaaflarına yenilebilecek insanlar. Her dedikleri ve yaptıkları doğrudur dersek vay halimize. Yalnız benim temel tezim AKP tüm kusurlarına rağmen bu ülkede oy verebileceğim tek parti. Düşün ki diğerleri gözümde ne derece vahim durumda.. Makarna-kömür olayı tamamen zırvalamadan ibaret benim gözümde, o yüzden olaya gülüp geçtiğimi belirtmek adına espriyle yaklaşmak istemiştim aslında.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Valla canım yukarıda da belirttim. Eğer öyle bir şey anlaşıldıysa üzgünüm zira benim diğer partilere oy atan birçok sevdiğim insan var. Siz nasıl ki makarna-kömür-cahil yaftalamalarında bulunurken "ay biz söyle söyle kişilere dedik bunu" diyebiliyorsanız benim dediğimi de üstüne alınan alınsın o halde. Çünkü söylediklerim sizin dediklerinizin aksine bu ülkede bizzat yaşanmış ve söylenmiş şeyler. Dindar gençlikten ödü kopuyor bazı kesimlerin, yalan mı?

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
bunu, dert, ediyoruz, nasıl, nesli, yeni, yetiştireceğiz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Emenike oynasa dert oynamasa dert Seth Fenerbahçe 0 22 Ocak 2015 12:14
Yeni kimliklerle o dert bitiyor Desmont Haber Arşivi 0 24 Aralık 2014 20:11
Merkel İmamlarımızı kendimiz yetiştireceğiz PassioN Haber Arşivi 0 22 Mart 2012 22:16