![]() |
Saray Helvası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Saray Helvası ~~~ Malzemeler 250 Gr. Margarin Veya Tereyağı 1 Çay Bardagı Sıvı Yag 4 Su Bardağı Un 1,5 Su Bardağı Pudraşekeri 2 Paket Vanilya Tepsinin Altına Serpmek İçin İki Yemek Kaşığı Pudra Şekeri Helva Nin Üzeri İçinde 3 Yemek Kaşığı Pudra Şekeri Hazırlanışı : Tencereye Yağları Alıp, Kızdırın Unu Üzerine Ekleyin Kısık Ateşte Sürekli Karıştırarak 20 Dakika Un Kokusu Gidip ,Rengi Değişene Kadar Kavurun. Ocağın Altını Kapatın Ve Üzerine 1,5 Su Bardağı Pudra Şekeri Ve 2 Paket Vanilya Ekleyin . Pudra Şekerini Kavrulmuş Una Yedirin . 28×20 Cm ' Lik Tepsinin Altına Pudraşekeri Serpip Üzerine Kavrulmuş Helvayı Boşaltın Ve Bastırarak Yayın Sıkı Sıkı . Üzerine Yine Pudraşekeri Serpip, Sıcakken Dilimleyin Yoksa Soğuduktan Sonra Keserken Dağılır . Sırf Tereyağı İle Yapacaksanız Helvayı Buzdolabında Saklayın . Dışarda Olursa Ozaman Da Alırken Dağılıyor .Margarin Kullanacaksaniz Helvayı Oda İsinda Saklayın Dolapta Aşırı Donuyor Yine Alırken Dağılıyor. Bu Malzeme İle Küçük Tepsi Çıkıyor. İki Misli Yapa Bılırsınız Ozaman Orta Boy Borcam Kullanın Afiyet Olsun. Mutlaka Denmesi Bir Tarifım 👌 Afiyet olsun 😋 |
Cevap: Saray Helvası olsa çayın yanına ne hoş giderdi :) |
Cevap: Saray Helvası Görüntüsü hoşuma gitmedi,tadı güzel olabilir. |
Cevap: Saray Helvası Aynen buda fırın ve tatlıcılarda vardı .. Özellikle kışın soğuklarda iyi gider bence ... |
Cevap: Saray Helvası üşenirim ben yapamam :puff: |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:23. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk