![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Saray Helvası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Saray Helvası ~~~ Malzemeler 250 Gr. Margarin Veya Tereyağı 1 Çay Bardagı Sıvı Yag 4 Su Bardağı Un 1,5 Su Bardağı Pudraşekeri 2 Paket Vanilya Tepsinin Altına Serpmek İçin İki Yemek Kaşığı Pudra Şekeri Helva Nin Üzeri İçinde 3 Yemek Kaşığı Pudra Şekeri Hazırlanışı : Tencereye Yağları Alıp, Kızdırın Unu Üzerine Ekleyin Kısık Ateşte Sürekli Karıştırarak 20 Dakika Un Kokusu Gidip ,Rengi Değişene Kadar Kavurun. Ocağın Altını Kapatın Ve Üzerine 1,5 Su Bardağı Pudra Şekeri Ve 2 Paket Vanilya Ekleyin . Pudra Şekerini Kavrulmuş Una Yedirin . 28×20 Cm ' Lik Tepsinin Altına Pudraşekeri Serpip Üzerine Kavrulmuş Helvayı Boşaltın Ve Bastırarak Yayın Sıkı Sıkı . Üzerine Yine Pudraşekeri Serpip, Sıcakken Dilimleyin Yoksa Soğuduktan Sonra Keserken Dağılır . Sırf Tereyağı İle Yapacaksanız Helvayı Buzdolabında Saklayın . Dışarda Olursa Ozaman Da Alırken Dağılıyor .Margarin Kullanacaksaniz Helvayı Oda İsinda Saklayın Dolapta Aşırı Donuyor Yine Alırken Dağılıyor. Bu Malzeme İle Küçük Tepsi Çıkıyor. İki Misli Yapa Bılırsınız Ozaman Orta Boy Borcam Kullanın Afiyet Olsun. Mutlaka Denmesi Bir Tarifım 👌 Afiyet olsun 😋
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
| ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Süt Helvası | Sarya | Tatlılar | 1 | 05 Ocak 2023 14:36 |
Süt Helvası | vioLeta | Tatlılar | 9 | 13 Mayıs 2019 14:39 |
Beyaz Saray, soruşturma belgelerinin Temsilciler Meclisi'ne verilmesini engelledi: Yetki sadece Beyaz Saray'da | Chen | Dünyadan Haberler | 1 | 08 Mayıs 2019 04:12 |
Saray-ı Atik (Eski Saray) | Zen | Tarih | 0 | 15 Mayıs 2014 23:11 |
Un Helvası | Zen | Tatlılar | 0 | 08 Kasım 2012 22:04 |