IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Ayışığı

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 24 Ocak 2025, 14:22   #1
Çevrimdışı
~ EylulSohbet.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevizli, Kaymaklı Poşe Elma




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler


5 adet elma
3 su bardağı vişne suyu
4 su bardağı su
10 adet karanfil
2 adet çubuk tarçın
3 top tane karabiber
1 adet yıldız anason
3 yemek kaşığı şeker


Cevizli, Kaymaklı Poşe Elma Nasıl Yapılır?


Elmaların içini oyup limonlu suda bekletin. Diğer bütün malzemeleri tencereye alın ve kaynamasını bekleyin.
Kaynayan şuruba elmaları ekleyin ve ocağın altını kısın. 10 dk elmaların pişmesi için yeterlidir.
Elmaları şuruptan çıkartın, şurubu cam bir kaba alın.
Şurup soğuduktan sonra, elmaları tekrar soğuyan şurubun içerisine koyun ve 1 gün dolapta bekletin.
Bu işlem elmalarınızın daha kırmızı olmasını sağlayacak. 1 gün sonra elmaları ayrı bir kaba alın, şurubun bir kısmını ocakta kıvam alıncaya kadar çektirin.
Servis esnasında elmaların içerisine ceviz, üzerine kaymak ve çektirdiğiniz şuruptan ekleyerek servis edin.


Afiyet olsun.

 
Alıntı ile Cevapla

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cevizli, Kaymaklı Poşe Elma Sarya EylulFM Paylaşım 0 24 Mayıs 2023 11:10
Cevizli, Kaymaklı Poşe Elma Sarya EylulFM Paylaşım 0 15 Nisan 2023 15:14
Cevizli kaymaklı balkabağı tatlısı tarifi Feronia Tatlılar 1 07 Ocak 2019 14:48
Cevizli Elma Pastası oneofgirl Pastalar 0 07 Ağustos 2013 16:06
Cevizli Elma Reçeli Violent Reçel Tarifleri 0 18 Mayıs 2013 23:31