IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mart 2009, 17:14   #1
Dilara
Guest
Dilara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Paluze


sohbet


Paluze

Çeşitli meyve suları ile tatlandırılan nişasta, lezzetli ve hafif bir tatlıya dönüşüyor: Carte d’Or ile tadına varacağınız güzel anları renklendiren Paluze tarifi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Malzemeler:
1,5 kg olgun şeftali,
500 g vişne,
400 g toz şeker,
200 g nişasta,
4 bardak su,
Carte d’Or Çilekli ve Kaymaklı Dondurma.
Hazırlanışı:
Şeftalileri rendeleyip suyunu temiz bir tülbentten sıkarak bir tencereye alın. Vişneleri de ezip tülbentten sıkarak suyunu başka bir tencereye alın. Şeftali suyuna 200 g şeker koyup orta hararette kaynatın.
İki bardak suda ezdiğiniz 100 g nişastayı kaynamakta olan şeftali suyuna hızla çırparak yedirin. Devamlı karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Kâselere yarısı boş kalacak şekilde paylaştırın. Donmasını bekleyin.
Aynı işlemi vişne suyuyla uygulayıp kâselerin diğer yarılarını da bu karışımla doldurun. Donduktan sonra bir süre buzdolabında soğutup üstlerine birer top Carte d’Or Çilekli ve Kaymaklı dondurma koyarak servis edin. İsteğe göre vişneli sos ile de süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Paluze

Çeşitli meyve suları ile tatlandırılan nişasta, lezzetli ve hafif bir tatlıya dönüşüyor: Carte d’Or ile tadına varacağınız güzel anları renklendiren Paluze tarifi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Malzemeler:
1,5 kg olgun şeftali,
500 g vişne,
400 g toz şeker,
200 g nişasta,
4 bardak su,
Carte d’Or Çilekli ve Kaymaklı Dondurma.
Hazırlanışı:
Şeftalileri rendeleyip suyunu temiz bir tülbentten sıkarak bir tencereye alın. Vişneleri de ezip tülbentten sıkarak suyunu başka bir tencereye alın. Şeftali suyuna 200 g şeker koyup orta hararette kaynatın.
İki bardak suda ezdiğiniz 100 g nişastayı kaynamakta olan şeftali suyuna hızla çırparak yedirin. Devamlı karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Kâselere yarısı boş kalacak şekilde paylaştırın. Donmasını bekleyin.
Aynı işlemi vişne suyuyla uygulayıp kâselerin diğer yarılarını da bu karışımla doldurun. Donduktan sonra bir süre buzdolabında soğutup üstlerine birer top Carte d’Or Çilekli ve Kaymaklı dondurma koyarak servis edin. İsteğe göre vişneli sos ile de süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
paluze

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyada Paluze görmek Lcia Rüya Tabirleri 0 27 Kasım 2014 16:55
Paluze Zen Rüya Tabirleri 0 24 Aralık 2012 18:05
Meyveli Paluze N999 Tatlılar 0 12 Mayıs 2012 01:07