21 Ekim 2011, 18:39 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Buzlu vişne Hazırlama süresi 25 dakika 6 kişilik 225 kalori Malzemeler: 750 ml. vişne suyu 90 gram şeker 180 gram frenk üzümü 600 gram çekirdeği çıkartılmış vişne Hazırlanışı: * Vişne suyunu bir tencerede ısıtın. * Ardından şekeri ilave ederek tahta bir kaşık yardımıyla karıştırın. * Vişne ve frenk üzümlerini karıştırın. * İçine hazırladığınız şurubu ilave edin. * Meyveli karışımı soğuğa dayanıklı bir kaba aktarın ve derin dondurucuda soğumaya bırakın. * Kısa aralıklarla derin dondurucudan çıkarıp üzerinde oluşan buz tabakasını kırın ve tatlının içine karışmasını sağlayın. * Aynı işlemi sık aralıklarla tekrarlayarak istediğiniz kıvamı elde edene kadar devam edin. * Buzlu vişneyi yaklaşık 3 saat sonra dondurucudan çıkarın ve bekletmeden servis yapın. Buzlu vişne tarifini farklı meyvelerle de deneyebilirsiniz. Ancak limon ya da böğürtlen gibi ekşi meyveler kullandığınız takdirde tarifteki şeker miktarını artırmanız gerekebilir..
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
|
Etiketler |
buzlu, vişne |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Vişne Soslu Pasta. | Sevda | Pastalar | 0 | 23 Kasım 2010 13:22 |
Vişne Soslu Kek | Dilara | Kek Tarifleri | 0 | 01 Mayıs 2010 15:48 |
Vişne - Vişne Nedir - Vişne Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 05 Ocak 2010 15:27 |
Bu Sezonda Dudaklar Vişne | Heidi | Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri | 2 | 19 Ekim 2008 13:25 |
Vişne Suyu Her Derde Deva! | Kralice | Sağlık Köşesi | 0 | 17 Ekim 2008 08:58 |