Kayısılı Ştrudel Kayısılı Ştrudel [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 450 gram kayısı 250 gram kaşar loru Yarım su bardağı şekersiz krema 5 çorba kaşığı tozşeker 1 çay kaşığı vanilya aroması 4 çorba kaşığı galeta unu 4 çorba kaşığı toz badem 5 adet baklava yufkası 75 gram eritilmiş tereyağı Üzerine: Pudraşekeri Yapılışı Lor krema 4 çorba kaşığı tozşeker ve vanilyayı bir kaba alıp mikserle çırpın. Ayrı bir kapta galeta unu toz badem ve kalan tozşekeri karıştırın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet yufkayı düz bir zemine yayıp tereyağı sürün[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üzerine bademli karışımdan serpin. İkinci yufkayı koyup yağlayın ve bademli karışımdan serpin. Tüm yufkalar bitene kadar işleme devam edin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Lorlu karışımı yufkanın bir ucuna boydan boya koyun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çekirdekleri çıkarılmış kayısıları yerleştirip rulo yapın. Üzerine kalan tereyağını sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Daha sonra ısıyı 180 dereceye düşürüp 30 dakika pişirin. Servis tabağına alıp ılıtın ve pudraşekeri serpin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:18. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net