IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Temmuz 2012, 14:24   #1
Çevrimdışı
Sue
Sue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kayısılı Ştrudel




Kayısılı Ştrudel


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
450 gram kayısı
250 gram kaşar loru
Yarım su bardağı şekersiz krema
5 çorba kaşığı tozşeker
1 çay kaşığı vanilya aroması
4 çorba kaşığı galeta unu
4 çorba kaşığı toz badem
5 adet baklava yufkası
75 gram eritilmiş tereyağı

Üzerine:
Pudraşekeri



Yapılışı
Lor krema 4 çorba kaşığı tozşeker ve vanilyayı bir kaba alıp mikserle çırpın. Ayrı bir kapta galeta unu toz badem ve kalan tozşekeri karıştırın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

1 adet yufkayı düz bir zemine yayıp tereyağı sürün
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Üzerine bademli karışımdan serpin. İkinci yufkayı koyup yağlayın ve bademli karışımdan serpin.

Tüm yufkalar bitene kadar işleme devam edin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Lorlu karışımı yufkanın bir ucuna boydan boya koyun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çekirdekleri çıkarılmış kayısıları yerleştirip rulo yapın.

Üzerine kalan tereyağını sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Daha sonra ısıyı 180 dereceye düşürüp 30 dakika pişirin.
Servis tabağına alıp ılıtın ve pudraşekeri serpin.
Kayısılı Ştrudel


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
450 gram kayısı
250 gram kaşar loru
Yarım su bardağı şekersiz krema
5 çorba kaşığı tozşeker
1 çay kaşığı vanilya aroması
4 çorba kaşığı galeta unu
4 çorba kaşığı toz badem
5 adet baklava yufkası
75 gram eritilmiş tereyağı

Üzerine:
Pudraşekeri



Yapılışı
Lor krema 4 çorba kaşığı tozşeker ve vanilyayı bir kaba alıp mikserle çırpın. Ayrı bir kapta galeta unu toz badem ve kalan tozşekeri karıştırın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

1 adet yufkayı düz bir zemine yayıp tereyağı sürün
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Üzerine bademli karışımdan serpin. İkinci yufkayı koyup yağlayın ve bademli karışımdan serpin.

Tüm yufkalar bitene kadar işleme devam edin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Lorlu karışımı yufkanın bir ucuna boydan boya koyun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çekirdekleri çıkarılmış kayısıları yerleştirip rulo yapın.

Üzerine kalan tereyağını sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Daha sonra ısıyı 180 dereceye düşürüp 30 dakika pişirin.
Servis tabağına alıp ılıtın ve pudraşekeri serpin.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
kayısılı, ştrudel

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kayısılı Krema Şenliği Burce Tatlılar 0 26 Mayıs 2012 23:04
Kayısılı Milföy Tatlısı Liaaa Tatlılar 0 08 Mart 2012 15:39
Kayısılı Baklava Tarifi Liaaa Tatlılar 0 28 Şubat 2012 13:30
Kayısılı Kurabiye Dilara Pastalar 0 04 Ekim 2010 04:11
Kayısılı Kek Angel Kek Tarifleri 0 24 Mart 2009 19:56