IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Kasım 2012, 22:14   #1
Zen
Guest
Zen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Portakal Pelteli Panna Cotta





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:
  • 400 Gram Süt Kreması (Panna Cotta İçin)
  • 6 Çorba kaşığı Pudra Şekeri (Panna Cotta İçin)
  • 2 Çorba kaşığı Toz Jelatin (Panna Cotta İçin)
  • 1 Paket Vanilya (Panna Cotta İçin)
  • 2 Su Bardağı Süt (Panna Cotta İçin)
  • 2 Çorba kaşığı Nişasta (Panna Cotta İçin)
  • 1 Su Bardağı Portakal Suyu (Portakal Peltesi İçin)
  • 1 Su Bardağı Su (Portakal Peltesi İçin)
  • 2 Çorba kaşığı Nişasta (Portakal Peltesi İçin)
  • Yarım Su Bardağı Toz Şeker (Portakal Peltesi İçin)
Yapılışı:
Portakal peltesi malzemelerini bir sos tenceresinde karıştırın ve kısık ateşte göz göz olana kadar pişirin.
Krema, pudra şekeri, nişasta, süt ve vanilyayı bir sos tenceresinde karıştırın.
Ayrı bir kapta toz jelatini çok az sıcak su ile eritin. Kaynamadan önce karışıma ilave edin. Göz göz olana kadar pişirin.
Pişen muhallebiyi üzerinde 2 parmak boşluk kalacak şekilde kaselere paylaştırın.
Son olarak portakal peltesini muhallebinin üzerine ekleyin.
Buzdolabında 2-3 saat soğuttuktan sonra servis yapın.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:
  • 400 Gram Süt Kreması (Panna Cotta İçin)
  • 6 Çorba kaşığı Pudra Şekeri (Panna Cotta İçin)
  • 2 Çorba kaşığı Toz Jelatin (Panna Cotta İçin)
  • 1 Paket Vanilya (Panna Cotta İçin)
  • 2 Su Bardağı Süt (Panna Cotta İçin)
  • 2 Çorba kaşığı Nişasta (Panna Cotta İçin)
  • 1 Su Bardağı Portakal Suyu (Portakal Peltesi İçin)
  • 1 Su Bardağı Su (Portakal Peltesi İçin)
  • 2 Çorba kaşığı Nişasta (Portakal Peltesi İçin)
  • Yarım Su Bardağı Toz Şeker (Portakal Peltesi İçin)
Yapılışı:
Portakal peltesi malzemelerini bir sos tenceresinde karıştırın ve kısık ateşte göz göz olana kadar pişirin.
Krema, pudra şekeri, nişasta, süt ve vanilyayı bir sos tenceresinde karıştırın.
Ayrı bir kapta toz jelatini çok az sıcak su ile eritin. Kaynamadan önce karışıma ilave edin. Göz göz olana kadar pişirin.
Pişen muhallebiyi üzerinde 2 parmak boşluk kalacak şekilde kaselere paylaştırın.
Son olarak portakal peltesini muhallebinin üzerine ekleyin.
Buzdolabında 2-3 saat soğuttuktan sonra servis yapın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
cotta, panna, pelteli, portakal

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahveli panna cotta Sim Tatlılar 2 29 Haziran 2012 21:13
Panna Cotta Liaaa Tatlılar 0 26 Haziran 2012 17:08
Terra Cotta Askerleri (The Terra Cotta Warriors and Horses) - Çin Ruj Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 25 Aralık 2010 13:38
Vanilyalı Panno Cotta YapraK Tatlılar 0 11 Ocak 2010 19:33