Peksimetli Tatlı Tarifi Peksimetli Tatlı Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler
Peksimetli Tatlı Yapılışı TOZŞEKERİ bir tencereye alın ve üzerine birkaç damla su serpin. Ocağa oturtup eriyene dek bekletin. Eriyen tozşekere suyu ekleyip, kaynatın. Peksimetleri geniş bir cam kaba dizin ve üzerine hazırladığınız şerbeti boşaltın. Muhallebi için sütü bir tencereye alıp içine nişasta ve un katıp, koyulaşana kadar sürekli karıştırın. Hazırladığınız muhallebiyi peksimetlerin üzerine, her taraflarını kaplayacak şekilde dökün. Derin bir kapta soğuk süt ve krem şantiyi köpük kıvamına gelene kadar çırpın. Daha sonra muhallebinin üzerine döküp, donması için buzdolabında en az 2 saat bekletin. Çilek sosu üzerindeki tarife göre hazırlayın ve tatlının üzerine gezdirip, dilimleyerek servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:38. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net