IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Eylül 2014, 20:35   #1
Çevrimdışı
Kuru Meyveli, Vişne Reçelli Tatlı Krep


-- Sponsor Baglantı --



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MALZEMELER

2 su bardağı süt
3 adet yumurta
1 yemek kaşığı un
1 silme tatlı kaşığı toz şeker
1/4 silme çay kaşığı tuz
1/4 silme çay kaşığı karabiber
İçi için:

125 gram labne peyniri
1 silme yemek kaşığı toz şeker
2 kahve fincanı kuru meyve karışımı
1/4 silme çay kaşığı tuz
Servisi için:

1 yemek kaşığı vişne reçeli
1 yemek kaşığı pudra şekeri


NASIL YAPILIR?

Krep hamurunu hazırlamak için; süt, yumurta, un, toz şeker, tuz ve karabiberi derin bir karıştırma kabına aktarın. Bir çırpıcı yardımıyla sürekli karıştırarak, pürüzsüz bir hamur elde edin.
Krebin iç harcı için; labne peyniri, küp şeklinde doğranmış kuru meyve karışımı, toz şeker ve tuzu krema kıvamına gelene kadar karıştırın.
Oda sıcaklığında beklettiğiniz krep karışımından küçük bir kepçeye doldurun (25- 30 gram). Krep harcını yavaşça tavaya aktarın ve tavayı kaplaması için yayın.
Kısık ateşte, renk almadan arkalı önlü ters çevirerek her iki yönünü 2 dakika kızartın. Pişen krepleri, oda sıcaklığında 2- 3 dakika kadar dinlendirin.
Her bir krepten 8 adet üçgen parça çıkartın. Arka kısımlarını bıçak ya da kalıp yardımıyla düzeltin. Hazırladığınız krep parçalarını bir kat krep, bir kat krema karışımı olacak şekilde piramit şeklinde üst üste yerleştirin.
Vişne reçeli ve pudra şekeri ilavesi ile bekletmeden servis edin. Sevdiklerinizle paylaşın.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MALZEMELER

2 su bardağı süt
3 adet yumurta
1 yemek kaşığı un
1 silme tatlı kaşığı toz şeker
1/4 silme çay kaşığı tuz
1/4 silme çay kaşığı karabiber
İçi için:

125 gram labne peyniri
1 silme yemek kaşığı toz şeker
2 kahve fincanı kuru meyve karışımı
1/4 silme çay kaşığı tuz
Servisi için:

1 yemek kaşığı vişne reçeli
1 yemek kaşığı pudra şekeri


NASIL YAPILIR?

Krep hamurunu hazırlamak için; süt, yumurta, un, toz şeker, tuz ve karabiberi derin bir karıştırma kabına aktarın. Bir çırpıcı yardımıyla sürekli karıştırarak, pürüzsüz bir hamur elde edin.
Krebin iç harcı için; labne peyniri, küp şeklinde doğranmış kuru meyve karışımı, toz şeker ve tuzu krema kıvamına gelene kadar karıştırın.
Oda sıcaklığında beklettiğiniz krep karışımından küçük bir kepçeye doldurun (25- 30 gram). Krep harcını yavaşça tavaya aktarın ve tavayı kaplaması için yayın.
Kısık ateşte, renk almadan arkalı önlü ters çevirerek her iki yönünü 2 dakika kızartın. Pişen krepleri, oda sıcaklığında 2- 3 dakika kadar dinlendirin.
Her bir krepten 8 adet üçgen parça çıkartın. Arka kısımlarını bıçak ya da kalıp yardımıyla düzeltin. Hazırladığınız krep parçalarını bir kat krep, bir kat krema karışımı olacak şekilde piramit şeklinde üst üste yerleştirin.
Vişne reçeli ve pudra şekeri ilavesi ile bekletmeden servis edin. Sevdiklerinizle paylaşın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
krep, kuru, meyveli, recelli, tatlı, vişne

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayva Reçelli Krep Elysian Aperatif ve Atıştırmalıklar 0 05 Haziran 2014 20:07
Vişne Reçelli Yaş Pasta Burce Pastalar 0 21 Mayıs 2014 21:22
Tropik Meyveli Krep Elysian Hamur İşleri 0 23 Mart 2014 09:15
Meyveli Diyet Krep Zen Diyet Tarifleri 0 22 Kasım 2012 23:32
Vişne Portakal Soslu Krep BuYuCu Tatlılar 0 03 Temmuz 2012 11:42