IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Desmont

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 05 Aralık 2014, 12:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İtalyan Pudingi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İtalyan mutfağı tatlılarından ilginç bir tarif denemek isteyenler için bu puding damaklara farklı bir tat katacak.

Malzemeler

125 gram krema
175 gram pudra şeker
2 adet jelatin
2 adet ayva
Yarım limon suyu
Yarım limon kabuğu rendesi
Yarım su bardağı şeker
1 fincan maraskino likörü
Hazırlanışı
Öncelikle krema, pudra şekeri ve jelatin karıştırılarak, bir taşım kaynatacağız ve küçük krem karamel kalıplarının içini streçle kaplayıp, karışımımızı bu kalıplara doldurucağız. En az 7-8 saat buzdolabında bekletmeliyiz. Bu arada biz, 2 adet ayvanın kabukları soyalım ve ayvaları küp küp doğrayalım. Üzerine limon suyu, toz şeker ve likörü döküp, limon kabuğu rendesini serpiştirelim. Servis tabağının etrafına ayva salatasını bir simit şeklinde dizelim. Ortasına da buzdolabında dondurduğumuz panna cottalarımızı alıp, kalıbından çıkararak yerleştirelim. Afiyet olsun…

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
pudingi, İtalyan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Palmiye Şekerli Hint İrmiği Pudingi Tarifi Desmont Dünya Mutfakları 0 06 Kasım 2014 16:10
Kuru Üzümlü Ekmek Pudingi Seyra Aperatif ve Atıştırmalıklar 0 22 Eylül 2014 21:31
Sakson pudingi Sır Tatlılar 0 10 Kasım 2010 18:14