IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2015, 01:24   #1
Çevrimdışı
Krokanlı Bisküvili Kuplar


-- Sponsor Baglantı --



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Krokanlı Bisküvili Kup Malzemeleri
4-6 kişilik / Pişirme süresi 20 dk / Hazırlanış süresi 10 dk

Muhallebi için Malzemeler
½ litre süt
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
½ su bardağı toz şeker
1 paket vanilya

Ara Katlar için Malzemeler
1 paket petit-beurre bisküvi ( pötibör bisküvi )

Badem Krokan için Malzemeler
1 su bardağı bütün badem
1 su bardağı toz şeker
Badem krokan için şekeri bir tavaya alıp, karamel oluncaya kadar pişirin. Şeker karamel olduğunda içerisine bademleri ekleyin ve karıştırın.
Bir tepsiye yağlı kağıt serin ve karamelli bademleri bunun üzerine yayıp, soğutun. Karamelli bademler krokan haline geldiğinde elinizle kırarak parçalayın.
Muhallebi için olan tüm malzemeleri bir tencereye koyup sürekli karıştırarak kıvama gelinceye kadar pişirin.
Kuplarınızın içine önce bir kaşık puding koyun. Üzerine elinizle birkaç parçaya böldüğünüz bisküvi, ardından tekrar puding, birkaç parça krokan ve tekrar bisküvi koyarak kupların tepesine kadar bu şekilde doldurun.
Buzdolabında soğutun ve servis edin.
Not:
Birleştirme aşamasında muhallebinizin sıcak olması önemli, aksi takdirde bisküvileriniz ıslanmaz ve kuru kalır.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Krokanlı Bisküvili Kup Malzemeleri
4-6 kişilik / Pişirme süresi 20 dk / Hazırlanış süresi 10 dk

Muhallebi için Malzemeler
½ litre süt
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
½ su bardağı toz şeker
1 paket vanilya

Ara Katlar için Malzemeler
1 paket petit-beurre bisküvi ( pötibör bisküvi )

Badem Krokan için Malzemeler
1 su bardağı bütün badem
1 su bardağı toz şeker
Badem krokan için şekeri bir tavaya alıp, karamel oluncaya kadar pişirin. Şeker karamel olduğunda içerisine bademleri ekleyin ve karıştırın.
Bir tepsiye yağlı kağıt serin ve karamelli bademleri bunun üzerine yayıp, soğutun. Karamelli bademler krokan haline geldiğinde elinizle kırarak parçalayın.
Muhallebi için olan tüm malzemeleri bir tencereye koyup sürekli karıştırarak kıvama gelinceye kadar pişirin.
Kuplarınızın içine önce bir kaşık puding koyun. Üzerine elinizle birkaç parçaya böldüğünüz bisküvi, ardından tekrar puding, birkaç parça krokan ve tekrar bisküvi koyarak kupların tepesine kadar bu şekilde doldurun.
Buzdolabında soğutun ve servis edin.
Not:
Birleştirme aşamasında muhallebinizin sıcak olması önemli, aksi takdirde bisküvileriniz ıslanmaz ve kuru kalır.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
bisküvili, krokanlı, kuplar

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Krokanlı Kek Seyra Kek Tarifleri 0 17 Ekim 2014 23:06
Krokanlı Çikotoplar Lcia Kek Tarifleri 0 06 Eylül 2014 16:25
Trabzon Hurmalı Kuplar Elysian Tatlılar 0 25 Mart 2014 20:31
Çilekli Kuplar Zen Diyet Tarifleri 0 19 Kasım 2012 14:41
Krokanlı Parfe KarakıZ Tatlılar 0 21 Ekim 2011 18:43