IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2017, 18:51   #1
Çevrimiçi
YALANCI PROFİTEROL


-- Sponsor Baglantı --




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İçindekiler:

Muhallebisi için:

•1 lt süt

•1 su bardağı un

•1 su bardağı toz şeker

•1 paket vanilya

•1 paket toz krem şanti

•1 paket tuzsuz etimek

Çikolata sosu İçin:

•2 su bardağı süt

•3 çorba kaşığı toz şeker

•2 çorba kaşığı un

•2 tatlı kaşığı kakao

•90 gr bitter çikolata

•1 tatlı kaşığı tereyağ

Arzuya göre üzerini süslemek için antep fıstığı eklenebilir.

Tarif:

•Muhallebinin yapımı için süt, un, toz şeker bir tenecereye konulup devamlı karıştırılarak pişirmeye başlanır.

•Muhallebi kaynamaya başlayıp koyulaşınca ocaktan alınıp içerisine vanilya ve krem şanti eklenir.

•Birkaç dakika mikser ile devamlı karıştırılır.

•Ardından içine çok küçük olmayan parçalar halinde etimek kırılıp karıştırılır.

•Muhallebi soğurken çikolata sosunu hazırlayabilirsiniz.

•Tencereye süt, un, kakao ve şekeri ekleyin devamlı karıştırarak pişirin.

•Kaynamaya başlayınca çikolata ve tereyağı ilave edin.

•Bunlar eriyince ocaktan alın ve ara sıra karıştırarak hem soğumasını sağlayın hem de kabuk tutmasını önleyin.

•Servis kaselerine etimekli muhallebiyi kaşık yardımı ile paylaştırın.

•Soğuyan çikolata sosunu kaselere paylaştırıp arzuya göre üzerini antep fıstığı ile süsleyin.

•Soğuk olarak servis edin.

Tarif: Sibel Yalçın



([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]..
..Z~D~A)




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İçindekiler:

Muhallebisi için:

•1 lt süt

•1 su bardağı un

•1 su bardağı toz şeker

•1 paket vanilya

•1 paket toz krem şanti

•1 paket tuzsuz etimek

Çikolata sosu İçin:

•2 su bardağı süt

•3 çorba kaşığı toz şeker

•2 çorba kaşığı un

•2 tatlı kaşığı kakao

•90 gr bitter çikolata

•1 tatlı kaşığı tereyağ

Arzuya göre üzerini süslemek için antep fıstığı eklenebilir.

Tarif:

•Muhallebinin yapımı için süt, un, toz şeker bir tenecereye konulup devamlı karıştırılarak pişirmeye başlanır.

•Muhallebi kaynamaya başlayıp koyulaşınca ocaktan alınıp içerisine vanilya ve krem şanti eklenir.

•Birkaç dakika mikser ile devamlı karıştırılır.

•Ardından içine çok küçük olmayan parçalar halinde etimek kırılıp karıştırılır.

•Muhallebi soğurken çikolata sosunu hazırlayabilirsiniz.

•Tencereye süt, un, kakao ve şekeri ekleyin devamlı karıştırarak pişirin.

•Kaynamaya başlayınca çikolata ve tereyağı ilave edin.

•Bunlar eriyince ocaktan alın ve ara sıra karıştırarak hem soğumasını sağlayın hem de kabuk tutmasını önleyin.

•Servis kaselerine etimekli muhallebiyi kaşık yardımı ile paylaştırın.

•Soğuyan çikolata sosunu kaselere paylaştırıp arzuya göre üzerini antep fıstığı ile süsleyin.

•Soğuk olarak servis edin.

Tarif: Sibel Yalçın



([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]..
..Z~D~A)


__________________
#HerSeyCokGuzeℒoℒacak..ღ ❦
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
yalancı profiterol

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YALANCI GEBELİK PySSyCaT Tıp Terimleri Sözlüğü 0 07 Mayıs 2016 13:14
Bia'dan , yalanci pasta Süslü Pastalar 0 20 Haziran 2010 16:07
Yalanci Dünya BaRoN Serbest Kürsü 0 28 Şubat 2010 00:03