IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




2Beğeni(ler)
  • 2 Post By PySSyCaT

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2017, 19:01   #1
Çevrimiçi
NESCAFELİ-JÖLELİ PUDİNG


-- Sponsor Baglantı --




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İçindekiler:

•2 - 2,5 su bardağı süt

•Yarım su bardağı toz şeker

•2 yemek kaşığı nişasta

•1 yumurta

•20 gr nebatiyağ

•2 yemek kaşığı nescafe

•3 adet muz

•Hazır paket muzlu jöle

•Damla çikolata

•Beyaz çikolata

Tarif:

•Süt, şeker, nescafe, yumurta ve nişastayı karıştırarak pişirmeye başlıyoruz.

•Muhallebi kıvamına gelince yağını koyup ateşten alıyoruz.

•Karıştırarak biraz soğutuyoruz.

•İstediğiniz bir kabı, (arzu ederseniz porsiyonluk olarak kaselere de hazırlayabilirsiniz) suyla çalkalayıp pudingi içine döküyoruz.

•Puding soğuyunca jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp pudingin üzerine döküyoruz.

•Jölenin içerisine muzu doğruyoruz ve damla çikolatada serperek buzdolabında en az 4 saat soğutuyoruz.

•Bir gün dolapta beklerse daha iyi oluyor.

•Sonra ters çevirip üzerini beyaz çikolata rendesi ile süslüyoruz.

Tarif: Sibel Yalçın




([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]..
..Z~D~A)




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İçindekiler:

•2 - 2,5 su bardağı süt

•Yarım su bardağı toz şeker

•2 yemek kaşığı nişasta

•1 yumurta

•20 gr nebatiyağ

•2 yemek kaşığı nescafe

•3 adet muz

•Hazır paket muzlu jöle

•Damla çikolata

•Beyaz çikolata

Tarif:

•Süt, şeker, nescafe, yumurta ve nişastayı karıştırarak pişirmeye başlıyoruz.

•Muhallebi kıvamına gelince yağını koyup ateşten alıyoruz.

•Karıştırarak biraz soğutuyoruz.

•İstediğiniz bir kabı, (arzu ederseniz porsiyonluk olarak kaselere de hazırlayabilirsiniz) suyla çalkalayıp pudingi içine döküyoruz.

•Puding soğuyunca jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp pudingin üzerine döküyoruz.

•Jölenin içerisine muzu doğruyoruz ve damla çikolatada serperek buzdolabında en az 4 saat soğutuyoruz.

•Bir gün dolapta beklerse daha iyi oluyor.

•Sonra ters çevirip üzerini beyaz çikolata rendesi ile süslüyoruz.

Tarif: Sibel Yalçın




([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]..
..Z~D~A)


__________________
#HerSeyCokGuzeℒoℒacak..ღ ❦
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
nescafeli-jöleli puding

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
JÖlelİ cheesecake pasta Sır Pastalar 0 11 Nisan 2010 13:00